Ont i armen fortfarande...

Men lite bättre känns det allt, så det finns hopp om det. Har fått en tid hos min fysioterapeut imorgon bitti 9.00 och håller tummar och tår för att hon ska kunna få igång mig så fort det bara går. Vill ju köra mitt HIT Tabata redan på onsdag jag! Men OM så kommer jag att ta det lugnt... promise!
 
Annika... bästa och finaste fysioterapeuten i stada!
 
 
Mannen är på Friskis och tränar och jag ska köra igång nåt att äta. En ny säsong av "Tjockare än vatten" har ju börjat (del 3 ikväll) på SVT 1 21.00.. den ska jag in spana in till en STOR balja Zoegas "mä mycke" mjölk! Tjing!

Dubbelpass igår/höstpromenad idag.

Hade ont i muskeln i höger överarm för ca en månad sen som gick över efter nån vecka, och nu small det till igår igen... SKIT också!
 
Är fortfarande uppsatt var tredje lördag och igår va de dags för dubbelpass... allt gick perfekt, så även med mina två nya konditionslåtar. Men direkt efter passet kände jag återigen smärta i överarmen som sedan eskalerade mer och mer och meeer ju längre dagen gick. Grät faktiskt en skvätt innan sängdags, så ont hade jag. Så i morse sms:ade jag mina ledarkollegor om hjälp till mitt pass imorgon och Elisabet är bussig och tar det tack och lov. Känns något bättre idag, men långt ifrån bra.
 
Sov iomd inte så bra inatt och vi hade bokat golftid med Björn och Anna idag klockan tio. Jag fick tråkigt nog boka av mig men Joakim hängde på. Istället tog jag en skön promenad med syrran till Pålsjö skog och en bit på Landborgen. Å så fint där är... vilka färger. Bildbomb till er här...
 
 
 
 
 
 
 
Syrran fotade med sin fina kamera... och jag med mobilen.
 
 
 
 
Stannade till vid Påljöpaviljongen på en kaffe också. Syrran betällde en våffla till sitt.
 
 
 
 
 
På väg hem igen...
 
 
I em har vi slappat lite bara, d.v.s. haft det väldigt lugnt och skönt hemmavid. Håll nu tummen för att armen blir bra fort... vill ju köra mina pass. Får väl annars bli en sväng igen till min fysioterapeut Annika igen för lite laserbehandling... pust!

Snart måndag 👍

Känner mig redo inför en ny vecka. Har haft en skön helg med lite av varje. Bara bra saker. Fredagsmys som alltid med god mat och chill hemma med familjen. Kalle va på vift vilket är lite "scary" för tillfället. 16 år och typ ALDRIG hemma. Man har inte riktigt koll på vad han hittar på. Men det är väl lika för de allra flesta. Men han kom hem den tid vi sagt så då får man vara nöjd.
Träning i lördags morse, Cirkelfys med bästa Anders. Efter det städade vi lite, och fixade i ordning sladdhärvan bakom TV:n. Nån som känner igen sig där?
På em träffade jag Elisabeth HL och Pernilla B på Paolos drygt två timmar. Käkade lite smått bara då vi alla skulle äta middag hemma. Jag valde buffelmozarella med babyspenat, parmaskinka, tomat, balsamico och oliver och ett glas Prosecco.

 

Sen middag hemma... torskburgare med potatispuré, sockerärtor och skirat smör.

Idag va vi till Kostallet, en inredningsaffär som ligger mellan Rydebäck och Råå typ. Så mycket fint... och så dyrt 😬

Annars bara tvättat lite och kört syrran till Mio som skulle byta ett brickbord. Gott att kunna hjälpa till, hon har ju ingen bil så. Å kul att ses en sväng igen.

Har precis pratat med Lily två på FaceTime. Så söt. Hon gör slängpussar till mig, skrattar och pekar på deras ytterdörr och vill att jag ska komma. Längtar efter Bälingegänget mycket ❤️❤️