Cykeltur till Gilleleje 👍

Perfekt att kunna ta med sig cyklarna på färjan över till Helsingör. Målet var att cykla till Gilleleje som ligger ca 2,4 mil norrut på Sjaellands östkust och med ett stopp i Hornbaek där vi stannade för att inta lite medhavd fika. Maritha, Rune, Joakim, Susanne och Jörgen. 

Riktigt skönt väder hade vi, sol med lite växlande molnighet. Efter en promenad runt i Gilleleje nån timme hittade ett mysigt torg där vi beställde samma sak alla sex. Tre smörrebröd, en liten öl och en snaps för 129 danska kronor. Å rejäla mackor. Å så gott!

På tillbakavägen stannade vi till i Horbaek igen. Det var en hamnfest där den här helgen (vilket vi inte visste om) så det var massor av folk. 

På vägen hem mot Helsingör fick vi lite regn på oss. Men det var verkligen lite. På vägen hem gör ju lika mycket, eller hur? 


Imorgon kommer pappa tuffandes med bil från Uppsala och stannar en vecka tio dagar sisådär. Det bli kul det.

Nationell damdag Flommens GK

Anna hämtade mig åtta i morse, och vi gick ut 10.17 tillsammans med fyra andra damer. Partävling och tre par i varje boll. Så kul! Meeen så mycket vatten. Längs med alla fairways utom hål 18. Å vi va i vattnet 7-8 ggr si så där. Å det betyder nämligen ett pliktslag/gång. Så vi tappade tyvärr p.g.a. det. 

 

Imorgon blir det en cykeltur på Danmark tillsammans med Rune, Marita, Jörgen och Susanne. Det ska vara uppehåll enligt DMI men lite mulet på eftermiddagen. Så vi får hoppas på det. Regn undanbedes vänligen men bestämt.

S E M E S T E R 😘

Nu tar jag ledigt från Friskis tre hela veckor. Skönt att ladda kroppen med ny härlig energi. Blev många pass sista två veckorna, så väldigt välbehövligt. Fem pass bara den här veckan. Mer än vad min gamla kropp behöver egentligen, haha 👍