Träningskonferens fre/lör 👍

I helgen håller Friskis sin årliga träningskonferens i Stockholm. 

Dags att träffas och snacka om nästa års träningsnyheter. Vi kommer också att få ta del av vidareutvecklingen av Friskis utbildningssystem - och testa nästa års nyheter.

Vi håller till på Courtyard by Marriott vid Rålambshovsparken i Stockholm. Här konfererar vi, här fikar och äter vi och här bor vi. Träningen kommer att ske både på hotellet och på F&S Lindhagen (F&S Stockholms träningslokal som ligger ett stenkast från hotellet).

Program
Vi kommer att tala om vårt gemensamma utbud och vår utbildning - vad som är aktuellt och hur vi vidareutvecklar. 

Vi tränar både fredag eftermiddag och lördag morgon, så behöver packa med 2-3 ombyten.
Middagen på fredagskvällen är informell och i avslappnad form (men inte i träningsmiljö).

Kommer att bli skoj och intressant. Å kul att träffa en massa härliga friskiskollegor så klart. 

Har tagit ledigt på måndag, så blir en sväng till Uppsala med. 

Genomförkyld!

Å idag är det värre än någonsin. Det rinner i både ögon och näsa, är täppt däremellan, hostar, ont överallt och det snurrar i skallen så fort jag reser mig upp för hastigt. Så det är pest här för tillfället! #hateit 

Träningsfest!

I förmiddags hade vi träningsfest på friskis i samband med våra nyrenoverade omklädningsrum, duschar och toaletter. Äntligen är det klart och det blev sjukt snyggt. Vi hade bjudit in flera gästledare som körde pass varvat med våra egna. Bland annat Emma Johansson en välkänd profil från team Nike-instruktörer. Grymt duktig! Sjukt snygg och jättetrevlig tjej. Körde ett pass som heter Power strike. En massa kick och boxslag. 

Efter det dags för ett danspass med grymma Andreas Åsenlund. Syrran va också med på det. 

Joakim är i Göteborg över helgen med gamla polare från banken i Uppsala. De ses lite nu och då och spelar golf två dagar. Så Kalle och jag är själva hela helgen. Igår kväll va han hemma och ikväll är han med kompisar och ser på film. 


Så jag kollar på en serie på Netflix som heter Lucifer som är riktigt bra ✌️