Ingen tid över..

Har inte haft så mycket tid till att blogga senaste dagarna. Har verkligen varit fullt upp med en massa olika saker.
 
Ikväll ska vi ha en funktionärskickoff på Friskis som jag och Anette E håller lite i. Det kommer ca 80 pers och först ska vi ha kul på Borgen a la "fångarna på fortet", och efter det mat, dryck och dans i Friskis lokaler.
Min förhoppning var ju att den här veckan bli klar med mitt pass, d.v.s. stegen till några nya låtar.... men det ser ut att s-k-i-t-a sig det. Tyärr =(   Får ordna det till nästa vecka istället.

Så nu är det bara att jobba på... bilder från "partyt" kommer imorgon! Ciao!

Hektisk dag!

Det märks att folk börjat komma in i vardagen igen efter sina semesterveckor. Har verkligen varit fullt upp idag i receptionen. Många som kommer in och frågar efter höstens schema, förlänger sina kort m.m.
 
Syrran kom förbi när jag slutade strax innan tre och följde med hem en stund. Vi slängde oss ut i trädgården/solstolarna och bara låg och möööös, och snackade. Helskönt!

Efter det... tja... tagit hand om tvätten som jag hängde igår INNAN REGNET, lagat middag och plockat undan. Joakim fixar kvällskaffet precis, och sen är det bara att slänga sig i bingen igen för att orka upp 05.25. Så...
 

Kräftskiva hos Gunnarssons

Vi satt ute hela kvällen nere i uterummet. Helt underbar kväll med många goda skratt tillsammans med sköna vänner. Här lite förtugg och en campari med juice innan.

Inger, svärfar Malte, Olle, Kalle och Ola.
 
 
Joakim, Eva och svärmor Rose.
 
 
Här nere har vi infravärme från två håll + att vi satt upp lite extra skydd mot vinden. Helt perfekt blev det, så ingen behövde frysa =)
 
 
 
 
 
Goa Eva... =) Den vackra blombuketten hade Ola & Inger med sig.
 
 
Ola och Ingers hund va med också. Så söööt... lilla Lydia. Hon hör någonting inne i busken som hon är mycket intresserad av.

         
 
Kalle fick en lite "missbildad" kräfta med stjärten upp och ner liksom. Märkligt, eller hur?
 
 
Syrran kom förbi en stund också... trevligt det ♥
 
 
Idag blir det lugna puckar. Lite fix med musik till passet och mys hemma.

Liknande inlägg