Invigning Lakritsfabriken

Igår kväll var vi och ca 100 personer till bjudna på invigningen av Lakritsfabriken som ligger längs Ängelholmsvägen, mitt emot Zoegas. Gillar man lakrits och inte har testat deras olika produkter så måste man bara göra det. Det finns i pulverform till bakning. I flytande form att ringla på vaniljglass, en massa färdiga lakritsprodukter i kombination med choklad och chili, fudge mm. Söt eller salt, bara att välja. Nu hade de även tagit fram en glögg som smakade gudomligt gott. Mina favoriter är fudge (söt) och lakritsstängerna doppade i choklad/chili. De har även en öl, Helsingborgs öl som den heter och även den finns med lakritssmak. Testade den och den va faktiskt riktigt god den med.Martin, grundare och ägare av företaget höll ett kort tal hälsade oss sen välkomna med en skål. Han lilla son,16 månader i puffen i vit skjorta och väst. Söt 💕
Det bjöds på en fin buffé. En massa goda delikatesser. Öl, rött eller vitt vin, glögg och pepparkakor, pannacotta med lakritssmak (så klart) med hallon som topping.

 

Nej... nu ska jag sätta igång. Adventsljusstakar och stjärnor ska plockas upp från källaren. Inga tomtar förrän julveckan här 🎅

Igång igen 👍

Ja, så va man igång igen. Underbart💗 Körde alltså mitt pass i morse precis som vanligt. Så jävla kul rent ut sagt. Hade ny startlåt och hade tränat på rörelserna till den dels sent igår kväll men även idag, innan passet. Å tror ni jag kom ihåg dem sen? Näe, inte ett enda rätt typ. Haha 😄 Men som tur är det ju bara jag som vet hur det skulle varit. Tur det.

Efter passet gick syrran och jag en sväng på stan. Vi hade båda några småärenden bara. Å så gulligt de hade dekorerat på Rådhustorget. Kolla in!