Mmm... just lööv it!

Säger bara åhh!!! Vilken härlig start det blir på dagen på lördagarna. Träning, möten, blickar, lyckorus och endorfinerna fullständigt sprutar. Just love it!!! 

Idag har vi haft en fotograf i city för att ta bilder på oss funktionärer. Tanken är att vi ska sätta upp dessa på väggen i gallerian. Vi har tagit gruppbilder där vi bär skivstänger, jympabilder, stepbilder och enskilda porträtt. Vi kommer förmodligen också att använda dessa i vår marknadsföring i broschyrer, hemsidan mm.
Tror faktiskt att folk tycker att det är trevligare med lite bilder tagna på folket i Hbg än de som F&S Riks tar. Vad tror ni?

Passade på att ta en egobild på mig och syrran också, i våra nya fiiina skor =))Love you sis ♥

Sent!

Ikväll är mannen på avslutningsfest med alla som agerat juniortränare hos HIF denna säsongen med middag på restaurang Tegel på Råå. Så syrran har varit här och myst med mig och sonen. Vi har kollat på Idol och hämtat hem pizza, och Kalle åt en hel medans syrran och jag delade på en. Räcker gott och väl med en halv tycker jag. Äter man en hel mår man oftast inte så bra efter. Inte sant?

Bloggar från min iPad nu och det verkar inte gå så bra att lägga upp bilder via editorn, hittar ingen "bläddra"?? Sååå bilden som jag tänkte ladda upp kommer imorrn istället. Haha...

Näe, nu är det sovdags, för imorgon väntar träning, två pass på schemat jue =]
Natti och sov så gott!

Skön vecka!

Började 11.30 igår, så även idag =) Skönt med sovmorgon, mm... älskar det. Har kikat lite på The Voice samtidigt som jag slukat en balja Zoegas med mjööölk! Efter det en skön promenad i Jordbodalen, riktigt uppfriskande. Nu ska jag plocka lite, eller "flytta grejer" som jag skrivit om innan, haha...

Slutar 20.00 och är sen ledig onsdag och torsdag. Då har jag två saker som jag ska göra, rensa ut gamla kläder och fixa med två nya låtar till mitt pass. Kör för Jessica på torsdag 17.00 och sen mitt eget pass på lördag 10.00. Det blir en ny sista rörlighet (Takidas "You learn") och sista syre (Black & Jones "Beyond time") Hoppas att dom går hem?? 

Åh! Som jag längtar tillbaka!!!!!  =))