Sys och jag!

Behövde fylla på i kyl och skafferi lite och tog en sväng till Coop Forum. Syrran hängde på och som vanligt hade jag tre välfyllda kassar med hem istället för en.

Syrran vill ha färska bär och här fanns massor att välja på.Å jag plockar goa grönsaker (bild tagen från syrrans blogg)Imorgon ska Kalles klass va med på beachhandbollsturneringen som är på Fria bad och han ska ha en stooor matsäck med. Han har beställt pasta med köttbullar, pannkakor, fyra dubbelmackor, juice och en tvåliters flaska med vatten. PUH!!! Låter inte det aningen mycket att äta för en 11-åring?? =)

Ikväll visas Eclipse på TV 1000 kl 11.00. Orkar man se den tro? Vill!!!!  =)

Kort vecka!

Inte för mig då... jo lite, arbetar 14-17 torsdag, annars som vanligt. Ledig nationaldagen så lör, sön, mån. Blir härligt.

Kör passet på lördag och som vanligt är Cirkelfysen inbokad innan kl 9.

Lunchade med bästa Björn igår, vi var på Café Krook vid biblioteksparken, superbra ställe. Rekommenderas verkligen.

Här fina Björn i ny t-tröja... =)Åsså jag! Tog själv när B va och "tvättade händerna"Min mat! Paj med kalkon och purjo. Jättegott!Åsså Björns pasta med spenatRiktiga frottéhanddukar på WC, en sån grej som jag lägger märke till. Uppskattar det där lite extra, vilket gör att jag gärna kommer tillbaka igen =)Körde Saras Skivstång och Pernillas Jympa/medel på kvällen. Ooont som F-A-N i axlar, armar och ben. IGEN!! Men det gör iiingenting, haha!