Nationell damdag Allerum GK

Bästa Anna och jag har i sommar åkt runt på flera golfklubbar runtom i Skåne och deltagit i flera nationella damdagar. Varje klubb har sin egen dag och de ligger utspridda olika dagar under sommaren. Idag var det dags för Allerum och spelformen var bästboll, poängbogey. Innebär att man spelar sin egen boll varje hål men väljer den som har bäst resultat och skriver in det i scorekortet. 

 
Vi spelade tillsammans med två damer som hette Solbritt och Gunhild. Helt underbara kvinnor, skrattade så tårarna rann flera gånger. Sååå himla roliga 🤣
Idag kompletterade vi varandra skitbra och landade på en femteplats av 44 deltagande par. Så pris blev det, en massa härliga hudvårdsprodukter från Yves Rocher. 
Nästa helg är det dags för Kävlinge GK 🏌️⛳️
 

Den här damen välkomnade oss när vi kom. Någon berättade att hon alltid klär ut sig när det är tävling. Å hon spelade sen golf i sin klänning, men hatten åkte iaf av, haha. Hur skön! ✌️

 

Nu är det söndag och jag har inte haft sovmorgon på hela helgen. Börjar nio imorgon iallafall så får sova lite. 

SM i Friidrott ✌️

På lördag körs SM i friidrott i Helsingborg på Hedens idrottsplats (sist det kördes i Helsingborg va år 1897) och vi på Friskis Helsingborg har fått äran att få inviga hela kalaset. Å i samband med det ska vi... tillsammans med våra medlemmar skapa ett rekord genom att vara så många som möjligt på ett kortare pass som jag och min kollega Sofia ska hålla i. Vi har sedan april månad en projektgrupp på 8-9 pers planerat och bjudit in även våra grannföreningar till detta. Å nu är det alltså dags. Det kommer att vara flera tusen åskådare på läktarna och allt sänds på SVT play. Fattar ni grejen? Hur stort är inte detta liksom? Jag är duktigt nervös inför detta, men känner mig samtidigt trygg med våra låtar. Första bilden/annonsen har varit ute i tidningarna, och den andra den vi på Friskis gått ut med till våra medlemmar.

Så är du inte med oss live på Heden... spana in oss på SVT Play på lördag ca 13.10. Allt överskott går till Team Rynkeby och barncancerfonden, så vi gör samtidigt en god gärning vilket känns riktigt bra.

 

Njuter...

Njuter av sensommaren och solen så mycket jag bara kan. Jag och Sofia har tagit med oss vår lunch ut varje dag både förra veckan och denna. 


När jag (som idag) slutar fyra kastar jag mig hem och bara sitter i trädgården och blundar en stund. Njutbart de luxe!!