God Jul

Önskar er alla en riktigt God Jul och jag hoppas att ni njuter och mår riktigt bra.
Ta hand om varandra ♥

Träning, tra la la...

Åh! Åh! Åh! Så roligt det var idag på passet, jag bara älskar det. Idag var det sån go stämning igen. Å lilla foten skötte sig bra... inget ont alls. P E R F E K T !! Syrran var med som vanligt och godkände mina nya låtar. Efter passet skulle hon en sväng på stan och jag cyklade hem för att äta lite försenad frukost. Hungrig som en varg...

 
 Det är bara att tacka och buga till bästa Annika som jag fått behandling av.

I em har vi varit på stan och shoppat lite inför julen. Vi kommer att köra julklappsspel så alla som kommer på julafton ska ha med sig varsit paket som kostar ca 150 kronor. Pappa kom i torsdags och stannar hela nästa vecka och firar sen nyåret hemma i Uppsala. Så nu är det bara att njuta av dessa dagar då han är här.
 
Igår käkade vi grillade revben och gjorde en god coleslaw och klyftpotatis till det. Pappa ser trött ut... haha...Efter det kom syrran över och vi kikade på galan på TV4 uppe på ovanvåningen medans de andra såg "På spåret" där nere.

Efter allt julshoppade idag gick vi ner på Utposten och tog varsin öl, och Elisabet kom förbi en stund också. Trevligt! Nu blir det soffhäng och mys resten av kvällen här. Ha det bäst godingar ♥

Basket och glöggfika!

Söndagen försvann i ett enda svep. DM i basket för Kalle i GA-hallen stor del av dagen. Syrran kom förbi en sväng och kikade på en av matcherna, och det var Kalle mycket glad över. Å han var så duktig min fina, och de vann hela S K I T E N !! Jättekul! En jäkla massa avblåsningar var det och vilket ljud det var på dom da. Syrran och jag satt på läktaren som två kärringar och hoppade högt var gång... hehe. Friskis va med på ett hörn med en reklamskylt som va lite kul.
 


Efter det var syrran bjudna på glöggfika hos Annika Blum som är spinningvärd på Friskis, hon som även behandlar min fot på Helsingborg Fysio AB. Det var en massa människor där, en del från Friskis, både motionärer och funkisar, men även andra helt obekanta. Mycket trevligt det också. Å så mycket gott hon bjöd på... mm...

Hade två nya låtar på passet igår, och jag tror att det gick hem bra hos de flesta. Bl.a. sista låten som jag gillar skarpt... jag blir H Ö G av den, haha... Jätteviktig att det är bra tryck i den.

Ikväll ska Joakim och jag äta julbord tillsammans med medlemmar i Rotary. Allt börjar i Billesholms kyrka med nån typ av julsamling först och sen ska vi vidare för middag i församlingshemmet.