Bygga bana!

Idag hade jag typ ingen fantasi på hur... men det gick vägen idag med. Tjosan!

Stötvåg!

Så där ja... så stolt över mig själv. Har äntligen varit iväg och fått min första stötvågsbehandling. Måste ju erkänna att det kändes rejält. Nästa tillfälle blir på tisdag och då lägger hon på lite mer kraftigare tryck. Men hon som behandlade mig sa att om jag klarade detta klarar jag det också vilket känns tryggt. Å det känns faktiskt redan att som att det går på rätt håll... kan ju iofs bero på att jag är kraftigt tejpad runtom hela hälen/foten. Bara det blir bra tills jag åker till USA så är jag nöjd. 

 

Lite nytt

Nya övningar och nya redskap på Cirkelfysen idag. Snodde en jättebra övning av min ledarkollega Anders från i lördags. Framåtlutad övning för triceps/rygg med en vikt i vardera hand. Sen våra nyinköpta rockringar med inbyggda vikter som blev mycket uppskattade. Medlemmarna hade superkul och och skrattade gott. Å de flesta lyckades faktiskt få bra snurr på dem. 


Nästan fullt idag 48 av 50. Kul!


På Jympan körde jag min nya låt i första rörligheten. Funkade bra om jag får säga så. Gulliga Jessica som tipsade om några låtar här i bloggen förra veckan. Å jag fastnade direkt för den. Har fortfarande ingen ny sista låt och det grämer mig lite. Skulle ju kunna sätta in nån gammal goding som man haft innan, men har lite svårt för det. Ja ja... inom sinom tid så (som min mormor alltid sa). Haha...

Natti och sov gott nu önskar jag er alla godingar 💤

Liknande inlägg