Syskon...

K Ä R L E K ❤️
 
 
Å jag har precis städat efter att ha slappat i soffan till Charlotte Kallas prestation. Så duktig hon är! Wow!
Bara mys hemma nu ikväll till Melodifestivalen mm. 
 

Syrran hemma-aw Rasoir-träna

Syster fin hemma igen. Hon kom ner till Friskis en stund direkt från tåget då hon skulle iväg och träffa kompis Sofia på em. Lite blandade känslor att komma hem så klart...


Vid fyra kom Joakim&Kalle och Malte&Rose (svärföräldrarna) och hämtade mig för att gå vidare på lite aw. Blev Rasoir den här gången. Vi va ju lite tidiga så vi fick bra plaster i sköna fåtöljer. Sen rasade det in folk, så det blev full rätt snabbt. 


Sista fredagen i månaden kör de alltid ostron. Inget jag gillar men mannen köpte sig två stycken. Jag tog av buffèn jag. Promenerade sen hem för att se Let's dance som är lite kul. Meeen lite uttjatat är det allt. 


Körde både Tabata och Jympa idag. Två nya låtar som satt som smäck!! Wiihoo så kul det var. #love it

Torsdag!

Har fått en massa bra saker gjorda idag. Känns extra gott att ta helg imorgon.
 
 
 Skulle ha kört Tabata i Maria Park ikväll, men Pernilla va bussig och hjälpte mig med det. Bra det... körde ju samma pass igår och igen fre och lör. Så det känns gott med en dags vila nu. Går till och från jobb nu för att få lite vardagsmotion. Blå himmel och sol... mm...
 
 
 
 Inget pass som sagt... så det bidde en härlig powerwalk med mannen istället. Samma runda som sist... tar dryga timmen att gå.
 
 
Älskar verkligen havet. Blir glad i hela kroppen när jag kommer ner till strandpromenaden. Mm... 💕
 
 
Nu har vi precis ätit varsin svampomelett. Å strax varsin balja Zoegas... Tjing!