Mera HX och golf!

Ingen träning för mig den här lördagen heller. Känns verkligen S K I T !! Men försöker att inte deppa ihop alltför mycket. Det går ju i vågor, vissa stunder känns det värre än andra, ja ni vet...
 
Joakim hade golftid bokad med tre kompisar igår på fm, och efter frukost drog även Kalle iväg med sina kompisar ner till stan. Jag och pappa bestämde oss för att ta en cykeltur och tog vägen bort till Pålsjö skog och sen ner till strandpromenaden. Cyklade bort mot Norra hamnen och satte oss på bänkarna där och mös i solen. Efter en stund hördes hög musik från schenen vid Dunkers plats, och där drog Kul i Juli igång med allsång. Glenn Borgkvist från Brandsta citysläckers och Sten Nilsson från Sten & Stanly va med och det sjöngs medley på en massa låtar. 
 
Å lägg namnet Agnes Frisk på minnet. Hon vann Kul i Julis talangtävling i sommar. Hon drog av en låt med Carola, och gjorde det sjukt bra kan jag lova. 
 
 
 
Glömde ju första stoppet... minigolf och en glass 👌
 
 
 
 
Tog även en sväng bort till p-platsen vid tivoli och tittade.  Sen blev vi lite hungriga och tog oss tillbaka till Norra hamnen och Ya-Ha för lite mat. Jag tog den goda räksalladen som jag tog sist J och jag var där, och pappa tog hamburgaren. När vi var färdiga kom Joakim ner och vi satt kvar där en stund till innan vi cyklade hem igen. Så vår lilla cykeltur som vi trodde skulle ta 1-2 timmar blev hela dagen. Inte hemma förrän halv sju liksom. Ya-Ha...en kall ✔️
 
 
Mycket folk ute...
 


Värstingbåt lämnar hamnen...
 
Idag har vi spelat golf i Båstad på Äppelgårdens GK. Vi hade bjudit med oss Björn & Anna, ett par som går på Friskis och spelar golf precis som oss. Hur trevligt som helst, och perfekt väder. Vi kommer att ses på hemmaplan framöver också bestämde vi. Trevligt det!
 
Klubbhuset.
 
 
Varje hål hade en sån här grann översikt av hålet. 


 
Å utsikten! Amazing!
 

 


Ett sk. blindt hål. Men Anna har koll på vart bollen går. Hehe...
Papsen och Joakim har varit på derbyt mellan HIF och MIF ikväll. Det blev 3-0 till Malmö. Det va väl kanske lite väntat att Malmö skulle vinna. De har spelat bra i år. 
 
6.30-15 imorrn... så natti godingar 😴💤

HX festival i stan 👌

Pappa och Joakim hämtade mig efter jobb och sen knallade vi iväg och kollade lite på HX. Inte alls så där jättemycket folk som det var tidigare år på Helsingborgsfestivalen. 

Stadsparken där krögartälten fanns och här käkade vi varsin tallrik med en massa småplock på. Till det fick man välja vilket protein man ville ha till. Joakim tog mörad kalvfilé och jag pulled pork. Här satt två killar som spelade stämningsfull musik. Mysigt 👍


Krögare från Olssons skafferi, Pitchers och Vegeriet mm. 


Sen gick vi en sväng till Bishops by the sea vid Marina Plaza. Där hade de smällt upp ett stort tält och fullt med folk. Vi styrde kosan hem när svarta moln smög fram på himlen och hann precis hem och få ut markisen över möblerna. Å de va tur det, för vilken skur det kom sen. 


Pappa stannade kvar och dansade borta vid Norra hamnen där de byggt upp en stor dansbana. Curt Löfgrens som är ett bra dansband enligt honom spelade. Tror du inte han lyckades hamna på en bild på hd.se med. Haha! Å han kom precis hem för en liten stund sen. Pigg 80-åring va? 


Behandlad 👌

Fick komma till Annika på Fysio idag och har nu fått behandling av mitt knä. Laser och en tejpning som ska häva svullnaden. Skulle så klart ha gått till henne för länge sen. Det är iaf helt klart minisken som fått sig en törn vilket gör att det känns som det ska. Å det finns hopp... jag kommer att bli bra. Gudskelov!! 👊

Ikväll har vi varit på föräldramöte på Kalles skola, och han sköter sig fint. Han sägs vara så artig och fin på alla sätt. Värmer gott i mammas hjärta. 

Fredag imorrn hörrni. Nice!!