Ere höst redan?

Men hallå där! Var är sommaren? Det känns som värsta hösten ju. Veckorna rullar på och jag väntar fortfarande på värmeböljan som liksom aldrig infinner sig. Blö!
 
Vi har iaf varit på golfbanan både lördag och söndag och trotsat regnet av och till. Dessutom har det varit Junior SM på vår hemmabana Vasatorp som vi har kollat en del på. Dom är sååå duktiga.
Den här bilden är från i torsdags då Kalle ville ut. Hade redan gått 18 hål med mannen samma dag, men det gick bra de mä...
 
 
Från idag, hål 8 på TC (Tournament Course)
 
 
Tyvärr så snodde någon Kalles cykel för några veckor sedan, så igår var vi iväg och köpte en ny till honom. Vi fick ut pengar från får hemförsäkring som tur var, så på em tog vi en lång cykeltur mellan skurarna genom Pålsjö skog och Tinkarpsbacken ner till strandpromenaden. Här uppe på Landborgen.
 
 
Å här kom en löpare emellan...
 
 
Den fina genomgången från Pålsjö slott är häftig. Nästan som ett rum...
 
 
Å här full fart nerför backen...
 
 
Vi arbetar hela T R E   V E C K O R   T I L L  innan semester. Känns verkligen att man behöver lite långledigt för jag känner mig faktiskt trött nu. Men, men, det är bara att härda ut... snart är vi ju där =)
 
Haresåbrada... av det som återstår på denna helg ♥

Så ja ♥

18 hål på Vasatorp avklarade. Mannen och jag spelar alltid match, och idag vann jag... I G E N !!
Blev lite lätt nervös när vi kom till första tee. Två killar har bokat sig med oss och de hade handicap 3 resp. 4. Tjo ho liksom. Men det gick ju hyfsat bra idag tycker jag. För dig som inte har en susning så är det så att om man spelar på sitt hcp ska man efter 18 hål ha 36 poäng. Jag hade 30 idag, 6 slag för mycket alltså.
 
Om några timmar kommer Joakims "pyttipannagäster" för att sedan gå och se matchen HIF-AIK. Å nu kommer det visst lite sol ser jag.