Valborg

Det känns som en lång dag idag. Har jobbat 8-17 och 17.30-18.45 hade Jörgen och jag ett pass, Funktionell träning uppe i Slottshagen. Vi körde på gräsmattan vid lekplatsen. Vi blev 13 st med oss inräknat och gänget körde på som bara den. Fyra i varje lag tävlandes mot varandra. Jag agerade tidtagare och stod för det mesta av peppandet. Jörgen fick köra med för en gång skull. Här igång med uppvärmningen, tre rundor runt lekplatsen varvat med olika övningar =)
 
 
Sen hem som ett spjut då mannen hade middagen klar. Grillad kyckling med supergod sallad stod på färdigt på bordet så det va bara att sätta sig och hugga in. Så är det att leva med bästa mannen, hehe...
 
För några veckor sedan fick Joakim ett erbjudande från kommunen i Bjuv att hålla ett vårtal för invånarna på valborg. Han tackade stolt ja så klart och där har vi nu varit ikväll. Han blev nog lätt nervös när vi kom dit för det var minst 300 pers som stod där förväntansfulla. Allt gick iaf jättebra och han fick massor av applåder efter. Damen till vänster är från kommunen och mannen i mitten nån typ av ljudtekniker.
 
 
Elden och folket...
 
 
Talet, med temat "längtan"...
 
 
Imorgon har vi bokat en golftid 08.10 så det blir tidigt i säng ikväll igen. Hoppas ni haft en trevlig valborg godingar ♥

Bra måndag

Planeringsmötet gick jättebra idag och dagen har verkligen gått fort. Vi har en del jobb framför oss men det är bara kul. Finns väl inget värre att gå till sin arbetsplats och inte ha något att göra. Bra drag på passet ikväll också. Va något fel på inpasseringen idag bara som jag retar mig på. När folket kom och skulle checka in sig stod det att passet var fullt fast det inte va det. Märkligt! Något jag får ta tag i och felanmäla imorgon. Vi blev iaf ca 70 pers, och som sagt bra drag, så kul som bara den. Har ny uppvärming på väg in och ska göra mitt bästa för att hinna fixa till den till på lördag.
 
Har inte hänt mycket mer idag. Det blir tidigt i säng ikväll och jag har ett olöst korsord som jag tänkte ge mig på. Tjing!