Nymålat vare här!

Äntligen!!! Nu har vi äntligen blivit klara med ovanvåningen. Det blev antikvitt överallt. Hela vägen från vårt sovrum, trappen och ner till hallen. Heltomt på väggarna nu tills vi bestämmer oss för hur vi vill ha det.

I söndags va Kalle och jag på IKEA och köpte nya överdrag till soffa och fåtölj i tv-rummet. Deras storsäljare Ektorp får hänga med ett tag till. Det finns hur många färger och mönster som helst. Vi valde grå. 

(null)

(null) 
Vi ska kolla på ny matta, spegel mm sen också. Men ingen brådska med det 😊


Älska sneakers 🥰

Jag vet inte hur många par jag har. Älskar verkligen sneakers/träningsskor. Nu har jag sett ett par Nike som är slutsålda på varenda sight jag besökt. Frustrerande som bara den. Är de snygga eller är de snygga?? Smaken är som baken... delad. Men jag bara ääälskar dem 🥰

(null)     

Bullbak...

Kalle och jag har bakat bullar idag. Vi körde halva satsen var och han fyllde sina med Oboy och jag mina med kanel och socker 🥰

Bullar på jäsning...

(null)

... och bullar som är färdiggräddade. 

(null)

Nu ska vi strax baka pizza. Det blir med köttfärs kryddat med tacokryddor, smulade Diritos efter gräddning. Sen alla tillbehör så klart.  Jalapeños, turkisk yoghurt, tomatsalsa mm. 

(null)

Härliga söndag 🥰