1:a advent

Första advent och min ros blommar liksom. Så fin...


Idag har vi fixat lite med krukor och annat ute på terassen också.
Bara ljusen i granen som saknas 😄

Igår kväll va vi hemma hos Jörgen & Susanne på äggakaka, knaperstekt fläsk och rårörda lingon. En massa annat gott också... ostar, sallader och bröd. Mums, mums!!
Frukt med smält choklad till kaffet. Så himla gott...


Nu väntar vi på att få åka iväg på glöggfika/mat hos svärföräldrarna.

Sovit ut!

 Har precis vaknat här, mannen har redan gett sig iväg på en löprunda. Å jag hade tänkt gå på Monas Cirkelfys 9.00 💪

Men känner att jag behövde sova ut, så ingen fara alls. Ska ta mig ett glas naturell yoghurt nu och sen köra lite funktionellt på min Bosuboll, och dra lite i mitt gummiband istället. Sen en efterlängtad frukost med kokt ägg och grejer.

Bilder tagna sen sist. Va på tjejträff på Harrys i veckan. Musikquiz där varje torsdag.


Å fin belysning är återigen på plats på Järnvägsgatan/Drottninggatan. 


Å igår kväll #mysivårthus med tacogratäng, guacamole och goa grönsaker innan Idol. Mina två favoriter sen lååångt tillbaka är i final. Molly och Lisa 👍Resa bokad 👍

Yeah!! I månadsskiftet mars/april har vi bokat en långresa igen. Till mitt älskade Thailand. Den här gången mellanlandar vi i på ett lite mindre ställe som heter Mae Pim. Tar ca 2,5 timme med taxi dit från Bangkok. 


Här stannar vi ett par nätter innan vi åker vidare till vår favoritö Koh Chang där vi varit mååånga gånger. Så gött att ha nåt att se fram emot nu i höstmörkret. Mm...

Har liksom i måndags tränat på gymmet. Körde lite axlar, bröst och mage tillsammans med Susanne som körde lite rehabövningar. Hon har så ont i sin rygg stackarn. Å jag vet hur det känns, har ju varit utsatt själv tidigare som ni som följer mig vet. 

Körde Tabatan igår kväll och CF idag på lunchen, och det kändes toppen. Det gäller att ha full fokus på kroppen bara. Jympan får tyvärr vänta lite till. Mitt mål är att vara igång till nyårsafton då jag och Hasse är uppsatta på ett pass klockan tio. 

Annars fotboll på televisionen här. Så där kul dåra. Imorgon har vi möte på F&S Ängelholm klockan åtta, så det blir natti tidigt ikväll. Slutar ett så en skön em väntar hemma sen. Tjing da!!