Tropisk värme!

Älskart! Så igår em tog vi cyklarna ner till strandpromenaden och Joakim va sugen på ett premiärdopp i Öresund. Ca 20 grader så aningen svalt. Före...

(null)

... och efter 😎

(null)

(null)

Vi tog Hälsobacken hem. Den snällaste när du cyklar om du frågar mig. För upp ska man ju... alltid!

(null)

Nu frukost efter ca en timmes jobb. Fortsätter med arbetet kring hemsidan. Å kör ner till Friskis runt 14.00 för ett möte och sen HIT Tabata 18.00. Tjing!

(null)         

Jobbar hemma!

Idag publicerades vår nya hemsida. Har jobbat väldigt väldigt väldigt mycket med den. Själva editorn, dvs den sidan där man lägger in alla uppgifter på är på engelska. Tjoho liksom! 
Den är långtifrån färdig, det kommer mer uppgifter senare eller snarare sagt inom kort. Jättekul är det men mycket tänka på så allt kommer på rätt ställe.

Riktigt skönt och fördelaktigt att kunna jobba hemifrån med detta. Nere på Friskis är det mycket människor som kommer och går hela tiden, och just nu kände jag att jag behövde sitta lite mer ostörd.

Vädret går ju inte att klaga på. Har haft terassdörren öppen hela dagen och känt värmen stråla in den vägen. Nu har jag stängt ner och chillar på terrassen resten av dagen och kvällen.

(null)Mors dag och grillkväll!

Golf på fm med Björn&Anna och Mors dag-middag på Ya-Ho i Norra hamnen på em. En bra dag helt enkelt. 

(null)

De har riktigt fina räkmackor på Ya-Ho så en sån fick det bli...

(null)

Vackra Smilla, mitt barnbarn som är 9 år nu. Stora tjejen och söt som socker ❤️

(null)

Igår bjöd vi in till en spontan grillkväll. Jörgen&Susanne och André&Pernilla och deras grabb Oscar som är jämngammal med Smilla. Vi tippade på matchen Real Madrid-Liverpool, en 100-lapp/par. Blev tyvärr ingen vinst...

(null)

(null)

(null)

(null)

Mys med vänner... det är nice det 👍