Grotesco...

En kille från Blixten & Co, ett företag som förmedlar biljetter till olika evenemang ringde upp mig i tisdags och erbjöd Friskis&Svettis först 20 gratisbiljetter till torsdagens föreställning av Grotesco på Helsingborgs Arena. Trodde inte det var sant först, men han förklarade att en stor del av de anställda på företaget tränade på F&S i Sthlm, och att de erbjudit F&S Lund samma sak förra veckan då de såg att det fanns gott om platser kvar. Självklart tackade jag ja till detta och och biljetterna landade bara några minuter senare i min inbox, och om jag behövde fler va det bara att höra av sig igen senast torsdag 13.00. Va lite osäker på om jag skulle bli av med alla men efter ett utskick till alla funktionärer bara rasade det in "jag vill gå" så efter knappt 30 minuter va alla biljetter tingade + drygt 10 till som också ville gå. Så mejlade tillbaka och fick 12 biljetter till, så vi blev alltså drygt 30 pers. Å det var länge sen jag skrattade så mycket kan jag säga. 
 
Det är ju en väldigt speciell humor... och tror att antingen gillar man det eller så gör man det inte. Det var några som inte gillade det alls och som t.o.m. gick i pausen. Å så kan det va, finns inget rätt och fel liksom.
 
Innan föreställningen va alla skådisar ute i foajén och minglade runt och tokade sig med publiken. Fick en bild tillsammans med Per Andersson... bjuder på den (för jag ser inte klok ut) haha... Han gick omkring i taxikläder och skrek SPRIT... SPRIT med en fickplunta i handen som gick runt och bjöd folk på. 
 
 
Tog en till, här tillsammans med Ann-Loou och pluntan... hehe.
 
 
Å här har vi gänget hela gänget...
 
 
De man känner igen allra mest är väl Emma Peters
 
Henrik Dorsin
 
Per Andersson


Jakob Setterberg
 
Dubbelpass imorgon... så nu är det natti för mig kära vänner. 

Nöjd!

Efter en hel dags jobb och två pass känner jag mig nu trött, skönt tränad och nöjd med dagen. På lunchens Cirkelfys blev vi ca 40 pers, och HIT Tabata nu ikväll blev fullbokad, 70 pers. Innebär alltså att 110 människor kom för att träna tillsammans med mig idag, och att de förhoppningsvis känner sig nöjda och glada. Häftig känsla det...
 
Torsdag imorgon och HIF tar emot AIK på Olympia. Joakim har enligt tradition sen mer än 10 år tillbaka bjudit in ett gäng grabbar innan matchen på pyttipanna, rå äggula, hp-sause, hårt bröd, stark ost, snaps och öl. Själv ska jag (och 30 funktionärer till från F&S) gå på Grotesco med Henrik Dorsin m. fl. på Helsingborgs arena 19.00.
Så... natti natti nu vänner... zzzz
 

Jobb hemma!

Har förberett fakturering för vt 2016 och det gör man effektivast hemifrån, blir lite mer focuserat. Å känner mig mycket nöjd då vi har ökat intäkterna när det kommer till uthyrning av salar med ca 40% jämfört med förra våren. Kanske borde be om löneförhöjning? Hehe... 😉
 
Har precis spanat in första delen av låtarna inför Eurivision Song Contest, och den som imponerade mest på mig va Finland. Riktigt bra låt. Men även Ungern, Kroatien, Storbritannien och Ryssland va bra. Kul med lite nytt!
 
Imorgon kör jag CF på lunchen igen vilket va några veckor sen nu. Har precis gjort klart banan som jag även kommer att köra på lördag innan Jympan. Ett par nya redskap är inköpta som vi fick hem igår. Foam rollers och balansplattor, så de har jag med. Har även hittat lite nya övningar på sociala medier. En för mage och två komboövningar, en ben/rumpa/biceps och en triceps/mage. Det blir grejer det!! 
 
Å Kalle har äntligen fått hem sina Adidas Yeezy Boost by Kanye West som han beställde för sin födelsedagspengar han fick när han fyllde 16 nu.

 
Ja... ni fattar hur lycklig han är ❤️❤️❤️