MegaMix9, Wiiihooo!!!

I morse körde vi MegaMix nr 9 i ordningen. Fullbokat!!! Jag och tre ledare delar på det här passet och 90 pers kom och skapade magisk energi i salen. WOW!!!
Nästa gång blir det 10-årsjubileum. Roger brukar va med också men han kunde inte så vi bjöd med Hasse istället, och det gick preciiiis lika bra.

Lite bilder så klart... vi börjar med Björn. En mycket god vän.. =)Fina syster, upp å ner typ...Å så en till, fast på rätt håll...Sen har vi goa Trixie, ruggigt stark tjej!! 

Här har vi Micke sidan om Trixie som kämpar på bra.

Syrran igenLedarkollegan BennyJörgen, flitig på Cirkefys och jympan. Gyminstruktör på Friskis.Benny igen...Åsså ledarkollegan Hasse i full fart!Hasse och en liten snutt av moi!Jag och PernillaIkväll blir det middag med ett gäng vänner hemma hos Pernilla (bilden ovan) med familj. Gott Slut och Gott Nytt önskar jag alla mina vänner!!!! Puss & Kram ♥

Promenad på Fredriksdal

Idag kikade solen fram en sväng och vi passade genast på att vara ute lite. Vi gick till Fredriksdal, där är alltid mysigt att gå en runda. Vi va nästan ensamma men vad gör det???

Vi smet in på teatern och tokade oss en stund på scenen där. Kalle hade sin bästa kompis Alex (till vänster) med sig.Pappa sjöng högt för oss (tur det inte va fler än vi där) hehe...Alex och Kalle vågade på sig lite "moves" också =)En av getterna hade lyckats tagit sig upp på den smala kanten runt boxen. Vet inte hur han tog sig dit eller om/hur den kom ner själv? Söt va? Eller inte... ??

Julen slut!

Så va julen över för den här gången. Lika mysigt att den kommer är det skönt att den är över. Man gör inget annat än äter och och fikar. Man riktigt känner hur kilona lägger sig runt midjan. Hemskt! 

Ja, ja... det är bara att hålla igen, IGEN! Syrran har varit otroligt duktig och inte ätit godis eller kaffebröd sedan förra årskiftet, och det ska jag banne mig också försöka hålla from 1/1. Ett helt år! =)

Startade julafton med härlig träning. Syrran och jag körde Cirkelfys. Första gången jag va på Friskis julafton och stämningen var på topp i lokalerna kan jag lova.

Här Annika (värd) och Anette E (vc)Kollegan Viveca bakom disken och Jenny stepledareEfter passen bjöds det på glögg och pepparkakor


Lite bilder från vår jul =)  Bordet är dukat!Joakim, pappa och svärfarKalle och mammanPappa och svärfarSvärmor och Kalle