Läkarbesök m.m.

Dagen började med ett besök på Capiokliniken på Bergaliden, på sån öppen mottagning som det heter. Min husläkare var fullbokad så det blev en annan läkare istället. Fick hur som läkarintyg för den här veckan och order om behandling ihop med vila. Lite blodprover också.Så jag gick direkt efter det vidare till Helsingborg Fysio AB där min vän Annika arbetar och fick behandling och tips på olika övningar som skall göras.

Den lilla promenaden gjorde att jag fick lägga mig en stund direkt när jag kom hem. Inte klokt, känns märkligt att det blir så här verkligen. Men, men, det blir säkert bra det i slutändan.

Kalle har precis kommit hem från skolan, så strax dags för lite middag. Mannen arbetar sent måndagar och kommer hem runt sju. Lite så har jag det denna måndag.

Fina syster ♡

Medans killarna spelat golf har jag satt en bröddeg, plockat lite och legat mellan varven. Efter det kom fina syster på besök, och vi tog en fika på terrassen i solskenet, lite "catching up", d.v.s. snackade ett par timmar. Myyys, älskar det.
Efter det tog hon en joggingrunda i Fredriksdalsskogen, och avslutningsvis gick vi bort till Ica Björnen. Så skönt att få gå och röra lite på sig. Längtar så efter träningen, jobbigt som faaan är det.Åsså fiiina Kalle innan de åkte i morse ♥