Anette nöjd!

Känner mig mycket nöjd med dagen. Först träning kl 10.00, PIP!

On my way... Har förresten färgat håret igen... ser ni det?? =)
(Garnier, Nurtisse, Deep cherry black)Bara älskar att leda mitt pass, endorfinerna är på högvarv verkligen. Underbart! Kör ett extra pass på onsdag on nån är sugen... jag längtar redan =)

♥ Syrran ♥ är alltid med. Här är vi efter passet (snyggo) hehe...Efter det en sväng på golfbanan igen. Vårt mål att ju att Kalle ska komma ner till officiellt handicap, dvs 36, så han spela på alla banor. Innan dess är det "lillbanan" som gäller. Här har vi hål 8.Å här ankfamiljen i vattnet på hål 9.Färdiga!Em/kvällen har tillbringats i trädgården och syrran kom över en stund och fikade. Å ett glas rosé på det. (Pillar på mobilen)Imorgon blir det en runda golf igen, men på Söderåsens GK. Joakim har greenfeebiljetter så det kostar oss inget. Kul att testa andra banor också.

Kalle (å han har inte en ölburk i handen, haha) har en kompis som sover över inatt, och dom klarar sig själva imorgon tills vi kommer hem.Fortsatt fin lördagskväll nurå... =)

Lite blöt ja!

Vi kom ut på vår golfrunda men efter 7 hål öppnade himlen sig återigen, så vi bröt efter 8 hål. Då va vi rejält blöta. Veeet att det ser nördigt ut... men paraplyet över vagnen skyddar riktigt bra när man går mellan slagen. Framför allt så håller man händer och greppen på klubborna torra.Tog en svängom Lasses fiskrökeri på Ättekulla för att ihandla lite plock till kvällen. Färska rökta räkor, laxpaté, och en liten laxbakelse. Till det plockade vi vår egan sallad i trädgården och blandade med små Vikentomater, svarta oliver, rödlök och gröna vindruvor som vi ringlade lite citronolja över. Jag tog en avocado också (vilket inte Joakim gillar). Till sist flingsalt & nymald vitpeppar. Hemmagjord vitlöksaioli till det. Mycket gott!
 


Laxbakelsen tog vi innan som förrätt ute på verandan till ett glas vitt. Å en liten bit av patén...Inget skoj på TV:n alls, så jag lyssnar på lite musik istället. Å imorgon... vad händer då? Träääning! =)))

Golf

Plockar ut lite komptimmar idag och går hem redan kl 11.00, så skönt! Det blir en golfrunda med mannen och svärfar. Solen var framme nyss här men nu har den försvunnit ser jag. Hmm...
Men lite regn stoppar oss inte, det är bara att ta på sig lite extra kläder. Golfbagen är fullt utrustad med diverse kläder för olika väderlekar, såsom paraply, vindjacka, extra tröja, keps, tunnare mössa m.m. Så de e luuugnt!!! =)