Fredag igen da

Sitter i soffan med en skön fleecefilt om benen. Känner mig ruggig och blir liksom aldrig riktigt varm. Kom ännu mer snö idag igen vilket gjorde det i stort sett omöjligt att ta sig hem per cykel. Envis som man är vettu, haha. Men får väl erkänna att jag fick stanna och gå bitvis.

Fredagsfikat som vanligt idag på fm. Innan mitt Cirkelfys på lunchen. Kom drygt 30 duktiga motionärer idag, så då fanns det plats för mig att träna med lite grann. Tycker att de flesta har riktigt bra teknik när de utför sina övningar. 


Hemmamys med bara Kalle ikväll. Mannen är på vift med jobb och kommer hem imorgon. Så nu laddar jag inför morgondagens hoppåskuttpass. God kväll godingar 💕

Städa, städa...

Skitsnö säger jag bara. Vi torkar golven 20 ggr om dagen här och det syns ju typ inte alls. Blö!!
 
 
Körde Cirkefys igår på lunchen och det var fullbokat + två extra, så det var bara att bygga på två stationer till. Kul, kul. Sen mitt älskade Jympa/medel PULS 18.00 där vi var ca 75 pers. Nya låtarna satte sig lite bättre och trycket blev så där underbart som det bara kan bli. Tjoande och busvisslande motionärer bidrar ju till att endorfinerna sprutar ännu mer, haha.
 
Min bana igår på Cirkelfysen =)
 

Snö

Egentligen gillar jag snön, men det ställer till det en del då jag alltid tar mig fram på cykel.  Ligger den packad och jämn är det väl ok men nu är det sån modd och då blir det genast problem. Jag slirar mig fram så det står härliga till, haha. Har varit på väg att trilla minst två ggr idag. 

Imorgon blir det lite sovmorgon, börjar nio. Sen blir det jobb till sex då mitt Jympapass börjar. Kör även Cirkelfysen tolv. Joråsåatt 👍