Läskande!Den här bilden frestade syrran med på Facebook igår. Ser ju läskande ut! Onekligen ett udda sätt att servera Corona på. Chattade lite med syrran igår också. Jag frågade om de hunnit träna något och hon och Joakim hade varit ute och joggat två mornar på South Beach.


Googlade och hittade denna bilden på South Beach.

Idag har jag inte hört av dem alls men det är väl inte meningen heller när man är på semester. Uppdaterar så snart jag vet lite mer.

/Syster Carina

Key WestCarina writing!

För ett par timmar sen uppdaterade syrran sin Facebook-status. De var då på väg till Key West. Googlade och hittade en del bilder därifrån, bland annat den ovan. Ser ju inte helt fel ut! Men i morse kl 6.15 spöregnade det när de vaknade. Vi får hoppas att det blev bättre sen.

Även idag har jag varit och tittat till huset på vägen hem från löprunda i Pålsjö skog. Allt såg helt okej ut!

Tjing!

Första shoppingen klar!

Hej hopp! Carina här igen!

Nu har jag fått lite bilder från Miami från familjen Gunnarssons första dag där. Allt är bara bra med dem och de verkar trivas utmärkt. Idag har det shoppats på Applestore och det blev en högtalaranläggning och en Ipad. Kalle har äntligen fått sin Iphone som han önskat sig så länge. Allt är så klart så mycket billigare over there, så det är ju smart att passa på!

Enligt väderprognosen skulle de få regn idag men även där har de tydligen problem med att spå väder för de har strålande sol och 29 grader så en tur till beachen skulle de också hinnas med. Låter ju inte helt fel med sol och bad! Här kommer bilderna från syster!


Halloween, helt galet mycket utsmyckning överallt.


Fika på Starbucks är ett måste, och gratis Wifi alltid.


Applestore, vi väntar på att det ska öppna!


Sjukt mycket folk! Alla blåtröjor är personal.

Det är syrran som skrivit kommentarer till bilderna..hehe...

Jag har också skött mig och varit för att tittat till huset.


Tittut! Här kommer jag!

Slutar med en dagsfärsk bild. Längtar du hem nu syster? Hihi...