😀

När om inte nu?
Var om inte här?
Vem om inte vi?

Refräng hörd på radion precis som fastnade av någon anledning 😀


Ut i det blå ✔️

Har haft en strålande dag idag. Annika kom och hämtade mig 06.45 för att åka iväg på ett litet äventyr. En golftävling på hemlig ort och bana som jag skrev om igår. Bussen stod redo när vi kom fram för att ta oss till Ängelholm GK. Inte så långt bort alltså. När vi kom fram till klubben fick vi kaffe och macka innan vi körde kanonstart 9.00. Annika som var tävlingsledare kör lite info innan rundan.

 


Gick i en boll tillsammans med två damer vid namn Karin och Monika. Nr ett var ju att vinna över dem och det gjorde jag. Går man 18 hål och har 36 poäng totalt har man gått på sitt handicap, och jag hade 37 p vilket innebär en sänkning av mitt hcp. Bilder från den vackra skogsbanan.


Har ni sett så vacker liten gård??
Det hela slutade iaf med att jag kom fyra och det känns ju helt fantastiskt och väldigt roligt. Som pris en låda med godsaker från Piazza.Trötta fötter efter rundan fick sig ett härligt fotbad. 


Å imorgon Cirkelfys 9.00 och Jympa 10.00. Hoppas vi ses godingar 😍

Torsdag ✔️

Idag har vi varit lediga, och det känns riktigt skönt. Vi hade bokat starttid 8.35 på Classic Course och banan var verkligen i superskick. Spelade faktiskt bra och är riktigt nöjd med mina slag. Meeen... hamnade typ i varenda J Ä V L A bunker (de sandfyllda gapen längs banan och runt greenerna) på inspelen. Å bunkerslag är inte min starka sida så det blev en del extra slag, vilket så klart påverkar poängen. Ja ja... sånt är livet. 


Imorgon får jag en ny chans för då bär det iväg till tävling på hemlig ort och bana tillsammans med 30 damer som jag anmält mig till. Får hämtning av min sjukgymnast Annika Blum som även är värd på Friskis 06.45 så strax slår jag igen mina bruna, hehe. Kostar 500 kr och då ingår greenfee, lunch, kaffe och bussresan tur/retur. 

Mina svärföräldrar Malte & Rose har varit här i em och grillat med oss. Det blev lite revbensspjäll och hemlagade hamburgare till alla utom Rose som inte äter kött, så en bit lax fick samsas med allt på grillen. Lite majskolvar, champinjoner, god sallad, stark tomatsås och lite gott vin till blev riktigt nice. Mannen i mitt liv är en hejare på grillen... så honom placerar jag mer än gärna där.

Varmt och gott i solen i trädgården, så vi satt länge och väl och småpratade lite efter maten innan det var dags för M&R att ta bussen hem till Furutorpsgatan där de bor.

Sov gott godingar 💤