Skön lång ledighet 🔝🙏☀️

Åh vilka underbara dagar vi haft hörni. Älskart! Vi har fixat-donat-softat-myst jättemycket i trädgården. Vi har spelat golf, cyklat, fikat och firat MORS DAG med middag på Bunker Bar nere på strandpromenaden. Njuter av livet och mår gott med andra ord 🙌

Ikväll är det bara Kalle och jag. Joakim har träff med hela säkerhet Sverige i Göteborg och blir borta till imorgon. 

Å på torsdag åker jag till Uppsala/Bälinge och träffar pappa, Tomas med familj och bästis Eva. Godingen här fyller snart tre år. Så go 💞

Marathon Köpenhamn

Måste ju bara skryta lite över mannen i mitt liv. Sprang imponerande marathon i söndags på tiden 03:51:01. Starten gick 9:30 och jag tog öresundståget över bron och va på plats runt 10:00. Vädret var helt perfekt, varmt och gott trots att solen gick i moln lite då och då.

 

Jag hann med en god lunch innan målgång. Blev en supergod chevre sallad och en liten kall öl till den. Mums mums mums!

 

Jobbar hemifrån idag och har då förmånen att kunna sitta ute på terrassen under min polkamarkis. Lyx om du frågar mig. Hinner med vansinnigt mycket mer när man jobbar hemma då man sitter helt ostört.

 

16:45 ska jag spela golf med damklubben på Vasatorp. Man kan anmäla sig hur många eller hur få tisdagar man vill hela sommaren. Åker med Annika Blum som är världens snällaste och hämtar mig.

 
Dags att jobba vidare. Tjingtjong!

Skönt trött 🙄

Startade dagen med att plocka fram våra utemöbler upp till terrassen. Klockan 11 var det dags för mig att avbryta för ett HIT Tabata med ett härligt gäng som vanligt. Joakim pysslade vidare i trädgårn, och när jag kom hem var det bara hugga i igen. Efter dusch har jag klippt ner lilla häcken på framsidan, torkat av möblerna, piffat lite med kuddar och blommor. Å HÄPP!! Så här blev det. 

Nu sitter jag här skönt trött i kroppen med min balja Zoegas och liiite mjölk och bara pustar. Joakim tog med sig Kalle ut så han får övningsköra lite. Så njuter lite av att bara sitta och inte göra någonting alls.
Men vi är inte klara än, vi ska flytta ut bord och stolar ner till grillen där Joakim förberett genom att städa undan löv och annat skräp. 

Strax ska vi ställa ordning så det ser lite fint ut. Efter det får det nog vara bra för idag.


Imorgon ska vi åka till Köpenhamn och Joakim ska springa marathon. Han åker tidigt då starten är halv tio, och jag kommer efter när jag sovit ut lite.