Golf och mera städ!

Slog ut 9.15 på TC (Tournament Course) i morse. En riktigt härlig morgon. Lagom temperatur, dagg i gräset och alldeles kavlugnt. Bara jag och Joakim i bollen, inga medspelare för ovanlighetens skull. Men på hål 11 kom vi i kapp två killar i 18-20-årsåldern som spelade drömgolf verkligen. Det visade sig att de spelade på Scandiatouren och va med i seriespel för sin hemmaklubb Abbekås GK. Som tur va spelade både jag och J hyfsat bra idag, så vi behövde inte skämmas, hehe.


På hål 18 såg vi en tromb. Ser ni den??


Städade nedre våningen igår och idag tog jag ovanvåningen, så jäkla skönt när det är gjort. Passade på att rensa bort lite gamla shorts och t-shirts också, så det blev genast bättre plats. Gött!! En bild från balkongen...


Å så här fin blev muren som nästan blev klar igår.


Det ska på en rad till längst till höööger 👍

Måndag imorrn vilket betyder öppning för mig, så klockan står på 05.25 PIP! Å på torsdag kommer min bästa vän Eva och hennes sambo Micke från Uppsala och hälsar på. Så kul!!!
Natti och sov gott godingar 💕

Go lördag!

Har haft en skön dag "so far" =) Tränat som vanligt på morgonen och det var bra ös idag igeeen..... älskart! Syrran var med idag också, så kul!!! Hon skuttade lite försiktigt några led bak då hon haft ont lite här och där under en period och därför inte kunnat träna så mycket, speciellt inga pass. Åsså alla goa människor som är med... de ger mig så mycket energi. Mm...
 
Joakim hade frukosten klar när jag kom... kaffe och äggmacka med Kalles kaviar. Mums!
 
Köpte en blomma med mig hem som vi ska ha med oss ikväll då vi är bjudna på middag. Det blir en parmiddag hemma hos Olle och Eva där även Kenney och Mariana är inbjudna. Det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli riktigt kul.
 
Saknar papi... så tomt när han åkt. Han somnar typ ALLTID framför tv:n... så söt! Med telefonen i handen liksom, haha.
 
 
Å i em har jag städat hela nedre våningen. Dammat, våttorkat, dammsugit och skrubbat köksgolvet med såpa och rotborste. Det var behövligt kan jag ju bara nämna så där i förbifarten, hihi. Låg på knä på golvet och blev helt yr i skallen när jag reste mig. Fick sätta mig en stund faktiskt.
 
 
Så nöjd man är när det är klart. 
Joakim håller på och bygger ihop två brännare som vi köpt. Perfekt att ha på kvällarna när solen inte värmer så mycket mer. Gör att man kan sitta ute lite längre också. Bli mys det =)

Min bästa vän från Uppsala ringde innan och meddelade att de fått låna en husbil och att de varit i Strömstad i helgen och nu var på väg till Smögen. De undrade om vi var upptagna eller om de var ok att de kommer till oss torsdag till söndag. Å jag sa så klart JA JA JA!!! De återkommer imorgon och lämnar besked. Hoppas, hoppas!!
 
En brännare kvar att montera ser jag. Bäst jag hjälper till här... Tjing!

Alvesta Gym

Idag tog jag tåget fram och tillbaka till Alvesta tillsammans med Anette för ett möte på Alvesta Gym som jag skrev om igår. Vi fick först en rundvandring på hela anläggningen av Maria och blev sen bjudna på lunch och jordgubbar. 

Maria, Anette och Tommy.
Å kolla!! De hade en stor bloggspegel på damernas, hehe 👍😀


Va hemma i Hbg vid halv fyra, och mötte upp pappa, Joakim och Kalle för en liten öl på Hamnkrogen. Solen värmde gott.Å ikväll har vi grillat igen och myyyst i trädgården. 
Imorgon kör vi lite träning igen klockan tio, och papsen tackar för sig och tuffar hem till Uppsala igen. Lika trist varje gång 👎