Aj!

Ett härligt gäng om 10 pers deltog från Friskis&Svettis i Helsingborgslyran som gick av stapeln i lördags. Vi vann första matchen och förlorade två med 2 resp 3 poäng och gick därmed inte vidare till nåt slutspel. Sol och regn om vartannat, men jisses så kul vi hade. Å vilken träningvärk vi har allihopa!!!!! Aj!!!

Jörgen, Madde, Ingela, Eva
Sarah, "moi", Kristina, Anette E, Sandra, Jin
Johan 
Lång dag!

Öppnade Friskis imorse 06.45... gäsp! Å kom hem för en timme sen (klockan är 19.40), känner mig helt färdig. Slutade 15.00 men hade bokat Ovansalen för ännu mer Fuegoträning. Efter det hade jag pass 16.30-17.30 och salen var stort sett full, 3 platser kvar. Jättekul!

Imorgon ska jag och en kollega på konferens 12-20 vilket innebär att jag har SOVMORGON!! Så j**la skönt det ska bli.

Kollade lite på gamla bilder innan, här är en från Koh Chang (elefantön) i Thailand. Ååå vad man längtar tillbaka. Den här dagen fyllde Kalle 10 år (april 2010) och vi överraskade honom med elefantsafari.Ciao! =)


Jodå!

Heeej bloggisar!

Har inte slutat blogga... bara gjort ett litet uppehåll =)

Vad har jag då hittat på? Jo, jag har jobbat mycket, haft mycket folk hemma, dansat Fuego, men inte tillräckligt för att kunna leda mitt pass imorgon. Madde tar första veckan. Vill verkligen kunna leverera ett bra pass innan jag kör igång. Måste komma in i alla "moves"... haha...

Sen är det tekniken som inte har fungerat som den ska här hemma heller. Telefonen är död och bredbandet går på samma lina så allt har gått förfärligt låååångsamt. Inget kul att sitta och ladda upp bilder när det tar typ 3 minuter för var bild. Bläää!!

Ja, ja... nog med ursäkter. Nu kör vi!!!

Hoppas allt är bra med er mina vänner?? Nu är det bingen som gäller för mig... ska upp 05.25 imorgon igen... gäsp!