Träning, jooodå!

Ikväll ska jag återigen testa Body Attack hos en av våra konkurrenter "all by my self" då stackars Pernilla har blivit tokförkyld igeeen. Tycker uppriktigt sagt synd om henne, hon har banne mig varit infekterad hela den här hösten och vintern. Inget skoj för henne alls.

Les Mills Body Attack är väl så nära man kan komma när det gäller jympan. Testade även i torsdags och fick allt med lite inspiration hem, aldrig fel. Testar samma pass igen då det är svårt att memorera allt dom hittar på. Ska bli skoj. 19.00 är jympadojjorna på, hehe...

Ciao!

<3

Har kokat en stor laddning med risgrynsgröt ikväll. Gott och bra för min söta Kalle att äta till frukost =)Mitt lilla hjärta ♥Bara S-K-I-T på tv:n ikväll, tradigt... gäsp... blir tidigt i säng för min del =)

Gräsänkling!

I dagarna tre. Tradigt, men samtidigt gött att få lite egentid med Kalle. Just nu är han hos en kompis men lite extra mys på kvällarna ska vi ha, bara vi två ♥
Ska passa på att lyssna lite på musik också... och imorgon ska jag och Pernilla köra Body Attack igen, fast med en annan ledare den här gången.
Go kväll godingar =o}