Golf, trädgårdsfix och mys

Igår körde vi ut på kullahalvön till S:t Arild GK då Joakim hade gratisbiljetter där. Vi spelade den banan mycket för några år sedan så det var ett kärt återseende. Spelet gick inget vidare... men så är det ibland. Här sista hålet och klubbhuset.Sen fortsatte vi med lite trädgårdsarbete så nu är det fint här. Efter middagen tog vi en cykeltur nerom strandpromenaden och stoppade en timme på Pålsjö Krog och slog oss ner för ett glas rosévin.

Innan sängdags ett avsnitt av Hunted som går på SVT.

Har förresten startat dagarna med Tabata varje morgon sen jag kom hem. Tar bara en kvart och känns så himla skönt och effektivt.

ALLA BILDER RADERADE!

Lovade ju att lägga upp lite bilder från Barsebäck  igår, och tyvärr så blir det inga. Jo... en som jag tog via Instagram förresten. Joakim och Olle på hål 17.
 

Det var i eftermiddags på bryggan vid gröningen som jag skulle radera EN bild... trodde jag ja. Istället råkade jag radera hela mappen som innehöll runt 180 bilder!!
Alla bilder från vår semestertripp i Tyskland/Holland förra veckan är borta + många, många fler. Å som grädden på moset hade jag naturligtvis inte fört över dem till min externa hårddisk ännu. Blir man ledsen eller blir man ledsen typ?
 
Träffade fina syrran en stund på bryggan... som hade huvudvärk idag =(
 
 
Annars inget skoj att förtälja... har rensat ogräs på garageuppfarten och klippt ner lite torkade växter, men tillsammans med mannen, mycket roligare när man är två. Eller hur?