Så nöjd 💕

Vågar knappt skriva det men känner mig så himla nöjd just nu med träningsformen, med kroppen som äntligen är skadefri. Har under några år haft problem med olika åkommor efter varandra. Båda knäna, ryggen, en axel, hälkudden, bröstet och nu sist tennisarmbåge. Känns som jag flyger fram på på passen jämfört med tidigare. Sen att jag tappat drygt 10 kg i vikt gör väl sitt till så klart.

Nu är det bara att tänka klokt och för den sakens skull inte ta på mig för många pass, utan satsa på mina de jag har och leverera bra där. Man är väl lite skadad, hehe... längtar redan till på måndag jag 💪🏼😊

Jobb och träning...

Inte mycket mer än så som hänt sedan helgen. Körde mitt första måndagspass igår 18.15 som är min nya tid för hösten. Gick hur bra som helst, och en hel del nya ansikten. 
 
En nyhet på jobb är att vi fått en ny kollega som nu tar över värd- och receptionsansvaret (d.v.s. den tjänst jag hade innan jag gick över på företagsförsäljning). En go och pigg tjej vid namn Sofia som flyttade över till oss som ledare från Järfällaföreningen i vintras. Hon kör Dans fusion men har även Jympa/medel och Step i bagaget. Min magkänsla säger att det kommer att funka superbra!
 
Kalle har varit hemma från skolan idag då han tyvärr blivit genomförkyld. Hostar, snuvar och har ont i halsen. MÅTTE JAG INTE BLI SMITTAD NU BARA!! 
 
Laddar redan för HIT Tabata imorrn, ska bli skoj. Fullbokat (70 pers)... #loveit

Bra helg 👍

Startade lördagen med Jympan och som alltid jättekul. Inte riktigt så mycket folk som du brukar. Åh vad beror det på? Solen så klart... den visade sig hela dagen så varm och skön. Tråkigt nog fick syrran byta efter knappt halva passet. Hon har legat dålig hela veckan så det inte så konstigt.

Slappade hemma på terrassen några timmar och sen blev det en spontan träff nere i Norra hamnen på den nya tjeckiska restaurangen med Rune, Marita och Jörgen. Susanne va på vift med ett gäng tjejer. Käkade en sallad med getost, valnötter och nån sorts vinägrett ringlad över. Mumsigt!

När vi kom hem bestämde vi oss för att inte laga någon riktig middag. Istället dukade vi upp en massa goda delikatesser, ost och lite kex. Precis lagom att plocka till TVn.

Å idag har vi spelat golf för ovanlighetens skull, hehe. Städade ordentligt först på förmiddagen.

Nu på eftermiddagen har jag först pratat med mina älsklingar i Bälinge, Uppsala på FaceTime ❤️❤️❤️

Lilly fyller två år 30 september och då är det planerat att jag ska åka upp till dem. Längtar jättemycket!

Efter det med syrran som varit ute på fikadajt nere på Paolos...

En bra helg igen liksom... 👌😄