Långledig igen!

Nu är jag ledig fredag, lördag & söndag. Har så mycket komptid att ta ut så jag tar ut söndagspasset 9.30-18.00. Härligt!

Har precis duschat efter kvällen intensivpass med Hasse. Mycket folk och bra tryck i salen. Syrran va med och Trixie likaså, och vi kämpade på bra tycker jag =)

Idag kom Uffe och var mäkta stolt för att berätta att han klarat licensieringen, dvs godkänt prov som gyminstruktör. Å så här glad blir man då, hehe.På vägen hem hade matchen mellan HIF & FC Köpenhamn på Olympia slutat och danskarna stog uppställda vid Kärnan av någon anledning.Nu blir det en balja Zoegas, är helt kaffetokig jag... =))

Onsdag!

Farsan snoppar jordgubbar efter att kvällens grillmiddag är uppäten.Å vi åt kotletter med sallad, utan potatis. Dvs inga kolhydrater. Äter bara sådana till frukost och lunch jag. Har funkat jättebra och jag har lyckats gå ner 7 kg *ler stolt* =))Till efterrätt, jordgubbar och glass.Efter det tog vi hand om vår flädersaft som stått och dragit 4 dygn. Jättegod blev den.Kalle hjälper till att fylla flaskorna =))Lååång dag!

Dagen har varit så lång idag, men det beror nog på arbetstiden 9.30-19.00. Man får liksom inget gjort innan man går iväg och innan man är hemma, har ätit lite mm så är det dags att gå i säng. Börjar dessutom 06.30 imorgon och då får man ju lägga sig i tid. Lite svårt bara nu när det är så ljust och varmt ute.

I samband med läkarbesök och lunch slank jag in på HM och hittade denna färggranna klänning 149:-Åsså en Sport-BH från Stadium 99:-Nu blir det grillat till middag i trädgården. Mumsfilibabba!