Medhavd mat och mys på trädäcket ☀️

I em tog vi med oss varsin sallad till strandpromenaden. Smet in på Ica Hamilton och plockade ihop varsin PicaDeli och en Ramlösa till det. 26-27 grader idag och mycket folk som gjorde som oss eller bara strosade omkring. Mysigt och härligt! 
 
(null)
 
(null)
 
Joakim sträckte ut sig ordentligt, haha!
 
(null)
 
(null)
 
Dagens lunch intogs på Ginger Hälsobar (som inte har någon egen hemsida) tillsammans med fina vännen Pernilla och hennes goa Oscar. Så fräscht och gott allting. Mm...
 
(null)
 
Stannade till på Coop, Bergaliden på vägen hem för att köpa vår dagliga dos av jordgubbar. Passa på och käka hörrni så länge dessa delikatesser finns. 
 
(null)
 
Åsså va det fredag imorrn igen... #hejvaregår =)

Sommar ☀️

Vi får verkligen vara nöjda "so far" med den här sommaren. Inte sant? Maj månad va verkligen fantastisk. Å juni har inte varit så pjåkig den heller. 

Vi njuter i vår trädgård som vi bara älskar att vara i. Vi påtar, planterar, fixar och donar. Så rogivande och härligt på alla sätt. 

(null)

(null)

(null)

Egen potatis som vi åt av midsommarafton. Så god. Mums! 
Vi jobbar några veckor till innan vi har vår semester. Går vecka 30 så denna och tre veckor till innan det är dags. 

Imorgon blir det dubbelpass igen liksom i måndags. Cirkelfys 12.00 och sen HIT Tabata 18.00. Tjing!

(null)

Vilken dag! Vilken kväll! ❤️

Startade dagen på Vasatorp och Classic Course. Även idag vackert väder med blå himmel och sol. Så varmt att paraplyet kom fram + att jag tog min golfbag på vagn. Stor skillnad från att bära ca 15kg på ryggen i drygt fyra timmar som det tar (ungefär) att gå 18 hål. 

(null)

Väl hemma blev det wienerkorv med bröd på terassen (i skuggan), galet gott. Vi spelade på CC (Classic Course) tillsammans med våra vänner Björn&Anna (som vi var till Gotland med). Å på hål 4 gjorde Anna HIO (hole in one) (bollen direkt i hål på ett slag). Fantastiskt! Å så här glad blir man då 😄

(null)

Så vi bestämde att fira detta. På em tog de med en flaska riktigt fin champagne hem till oss, och efter det ner till Tropical Beach och Tropical Bar för lite mat. Jag käkade en bakad potatis med Skagenröra, och de andra valde en smörfisk. Galet gott!! Bilderna  talar för sig själv. Fullpackat med folk. Åh!! Vackra Helsingborg ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och Joakim cyklade vidare ner till strandpromenaden och stannade till på Beach Club innan vi cyklade hem. En svalkande Aperol Spritz smakade gott. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorgon spelar vi på TC (Tournament Course) som vunnit pris för bästa/finaste banan i Sverige många år nu. Fortsatt fin kväll godingar 😍