Vilken dag! Vilken kväll! ❤️

Startade dagen på Vasatorp och Classic Course. Även idag vackert väder med blå himmel och sol. Så varmt att paraplyet kom fram + att jag tog min golfbag på vagn. Stor skillnad från att bära ca 15kg på ryggen i drygt fyra timmar som det tar (ungefär) att gå 18 hål. 

(null)

Väl hemma blev det wienerkorv med bröd på terassen (i skuggan), galet gott. Vi spelade på CC (Classic Course) tillsammans med våra vänner Björn&Anna (som vi var till Gotland med). Å på hål 4 gjorde Anna HIO (hole in one) (bollen direkt i hål på ett slag). Fantastiskt! Å så här glad blir man då 😄

(null)

Så vi bestämde att fira detta. På em tog de med en flaska riktigt fin champagne hem till oss, och efter det ner till Tropical Beach och Tropical Bar för lite mat. Jag käkade en bakad potatis med Skagenröra, och de andra valde en smörfisk. Galet gott!! Bilderna  talar för sig själv. Fullpackat med folk. Åh!! Vackra Helsingborg ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och Joakim cyklade vidare ner till strandpromenaden och stannade till på Beach Club innan vi cyklade hem. En svalkande Aperol Spritz smakade gott. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorgon spelar vi på TC (Tournament Course) som vunnit pris för bästa/finaste banan i Sverige många år nu. Fortsatt fin kväll godingar 😍
Älskade sommar! Men...

Man kan ju inte annat än älska det här vädret. Maj månad har verkligen varit fantastisk. Men... tänker man på naturen så behöver vi regn nu... i mängder.

Men njuter gör vi iaf. Mer från Tropical Beach  i torsdags... där är verkligen fint. Vi käkade varsin tonfisksallad som va helt okej. 

(null)

(null)

(null)

(null)

I morse va vi på golfbanan 8.00 och gick tillsammans med två glada danskar. De hyrde bil och vi gick som alltid. Gick hyfsat bra för oss båda idag trots gassande sol. Körde paraply jag. Kanon det 😅

(null)

(null)

Sen hem och käka lunch. Sill och potatis satt fint. Till det kokt ägg, hårt bröd med stark ost. Mm...

Tog sen vår numera nästan dagliga cykeltur ner till Gröningen och strandpromenaden. Träffade på en massa folk från Friskis som vi snackade lite med. Mycket människor på trädäcket. 

(null)

På vägen hem stannade vi till i Norra hamnen på restaurang Originell som kör vietnamesisk mat. Vi beställde in varsitt glas rosévin och delade på liten förrätt som bestod av fyra dumplings. 
Sen hem igen och lite mys på terassen och sen mera mat. Enkelt och gott, räkor, egengjord vitlöksaioli, stark ost, rostat bröd, löjrom, rödlök, och creme fraiche. Skala, skala... hehe.

(null)

(null)

Ligger nu (i skrivande stund) raklång i soffan på terassen. Joakim ser på golf och Kalle är på födelsedagsfest på Råå. En tjejkompis som fyller år.

(null)