Söndag

Startade dagen på gymmet med syrran, och vi körde på nån timme så där. Kändes skönt att få röra lite på sig efter alla påskmat. Efter det hem i trädgården och fixade med mina pelargoner som övervintrat i garaget. Nu är de nedklippta och omplanterade i fin ny jord och blivit vattnade. Nu blir det sen lunch =)
 

Nu ere snart dags!

Snart dags för träning igen! Har en ny uppvärmning på väg in strax, måste fila lite mer på den innan jag kör den bara. Körde ju i onsdags också och det är märkligt hur stark och smidig jag känner mig plötsligt. Tre kilo lättare gör mycket, det tror man inte men så är det. Tänk när jag gått ner fem kg till... då flyger jag fram, haha!!!
 
Samlingsutställningen i Landskrona igår var riktigt trevlig. Vi mötte våra vänner från Saxtorp kl ett där.
 
 
Mycket fint så klart, men hittade två favoriter. Den första är en målning av Ulla Hurtig A:sson som heter "Vänd dom inte ryggen". Väldigt enkel, men visst är det något visst med den?
 
 
Min andra favorit var i konstsmide av Lars Pettersson som heter "Förtroligt samtal". Den missade jag att fota, måste stått och tittat på den för länge =)
 
Den här är lite rolig. Titta lite närmare på den så ser du att den är gjord av trätofflor. Bara fantasin som sätter gränser, eller hur? Höll inte kameran tillräckligt stilla, så lite suddig tyvärr.
 
 
Åsså ja!
 
 
Nu ska jag ladda inför passet som börjar om 45 minuter för att vara exakt =)

Missade ju vägning i måndags!

De dagar vi varit i London har jag ju mest gått på känsla för hur många kalorier jag stoppat i mig.
Det blir ju lite överdrivet att räkna och hålla på när man har semester, eller hur?
Så i onsdags morse vägde jag mig med lite oroskänsla i kroppen, men jag hade lyckats bra tycker jag!! Wiihoo!!
 
Resultat -0,6 kg!!
 
Det var även dags att mäta mitt midjemått och även där hade det gått på rätt håll. Wiihoo igen!!
 
Resultat -3 cm!! 
 
 
Så nöjd! Totalt 3 kg nu, och jag har en riktigt go känsla i kroppen, och är taggad till tusen!
 
Idag blir det middag hos goda vänner i Saxtorp. Vi ska ses innan i Landkrona och titta på konstrundans samlingsutställning. Svärföräldrarna ska också med och jag kör idag.
 
Träning imorgon? 10.00 med mig kanske? Ha en go helg nu och kram godingar ♥