Händer inte mycket

Har inte hänt så jättemycket men jag kan ju berätta att vi ska på invigning av Helsingborgs arena på fredag. Hela familjen ska gå, ska bli hur kul som helst =)

På lördag kväll kommer Pernilla med familj om hon hinner bli frisk tills dess. Fick precis ett mejl om att hon åkt på halsfluss och fått penicillin. 

Just nu har jag bara min onda häl i huvudet, blir galen om det inte går över =( 
Imorgon ska jag gå till Annika på Helsingborgs Fysio AB och få nån sorts behandling, så håll tummen för att det ger goda resultat kompisar =)

Gullungar!

 
Visst är hon (barnbarnet Smilla) bland det gosigaste man kan se?

Här har vi båda gullungarna... Teo och Smilla ♥
 

Ont i hälen m.m.

Har de senaste veckorna kännt av insidan av hälen när jag kört mitt pass. Suger ordentligt kan jag meddela. Man har ju hört skräckexempel på vilka problem folk haft med sina hälar.
Usch och fy!
Det funkar egentligen bra hela passet rätt igenom tills jag kommer till näst sista låten och de rörelser jag gör där. Då känns det, så det är nog dags att byta min favoritlåt genom tiderna... Made of med Nause. Ääälskar den låten, den mest ultimata träningslåten om du frågar mig. Vilket driv! WOW!

Vi har köpt lite nya möbler till Kalles "andrarum", d.v.s. de rum där han får se på TV, spela dataspel och X-box. Vi vill inte att han har elektroniken i sitt sovrum så därför har vi satsat på ett extra rum till honom. Vi har ju gått om plats i huset så varför inte liksom. Vi har ju sex rum och kök =)

Lite fina saker på väggarna bara så blir det ännu finare =) Så här ser det ut nu...

 
 
Annars då? Bara S K I T på tv om du frågar mig... haha..