Lördag med syster ❤️

Startade dagen med Cirkeflys 9.00, och efter det tog jag en svängom i city på en halvtimme med en kär vän som har det tungt för tillfället. Skönt att få prata ut lite en stund. Efter det hem till mannen som dukat upp värsta frukosten med kokt ägg, kaffe och grejer. Mm... har världens bästa "gubbe" jag 😍

När han gick och såg HIF:S sista match på Olympia drog jag med mig syrran ner till stan. On My Way!
 

Vi startade med en fika på Etoile på Drottninggatan. Jag beställde kaffe och en chokladboll och syrran en sallad. Otroligt att kunna sitta ute sista okotber liksom. Lite blåsigt kanske men riktigt skönt i solen.
 


Sen gick vi ner till stan igen och kikade lite i affärer. Blev varsin tunika och jag hittade en klänning med. Mötte sen upp Joakim på italienska nyöppnade Paolos på Stortorget. Vi delade på en pizza till varsin öl, och syrran tog oliver och mousserande vitt vin. Mysigt ställe och cool inredning. 
 

Häftig lampa...
 


Kalle joinade efter en stund. Han hade varit på Friskis och gymmat med Ogge i TRE TIMMAR. Hungrig som en varg så klart så in med en pizza till honom med. 
 
 


Hemma nu... Så mycket bättre 20.00 😍

Aw på Redimat

Efter att ha fått i ordning här hemma efter alla fönsterbyten blev det en spontan aw med svärföräldrarna på Redimat på Badhusgatan. Två systrar som öppnat precis. Man fick välja på tre sorters långkok på Högrev, fläskkarré eller vegetariskt inkl tre dippsåser, nachos, rostade sötpotatischips, bruchetta, picklad rödkål och ett glas vin eller en öl. Allt detta för 100 spänn. Lagom mycket, bra pris och supergott!!Sen har vi ju nyöppnade Gastro på Järnvägsgatan som har premiäröppnat ikväll. Fullbokat sen länge men vi smet in och kikade lite. Å jisses så grannt! Hälsade på en mycket nöjd Per Dahlberg, han som driver krogen, och hans chefskock. (De är "kunder" hos oss på Friskis). Folket hade inte ramlat in riktigt än, så rätt tomt när vi var där nu för en halvtimme sen. 

Köket från restaurangdelen...


... och öppet från andra sidan. Coolt!


Å här var det barhäng. 


Det fanns fler bord en trappa upp med utsikt på två håll, och den ena vätter ut mot havet och Danmark. Riktigt, riktigt fint må jag säga. Mannen har lyckats bra verkligen. Får bli ett besök längre fram. 

Nu blir det Idol och soffhäng! Trött som attan efter allt städ och fejande idag. Å imorgon bitti 9.00 pip, är det dags för Cirkelfys. Tjing!

Nya fönster 🙏

Nu har vi bytt ut resten av våra fönster i huset, så nu är det nya överallt utom de små källarfönstren som jag skrev i ett tidigare inlägg. Vår lilltoa har också fått nytt.Vi har spacklat fönsterbrädorna nu på morgonen, och nu ska de slipas och målas. Tur vi är lediga idag. Vi har alltså inga som helst problem att sysselsätta oss...