Helgen slut...

Så va helgen slut... men kan lugnt säga att jag är helt nöjd med den. Efter två underbara dubbelpass i lördags med dessa härliga människor som tränar med mig... redan där mår man ju som en prinsessa. Längtar nu tills man kan börja njuta lite av vår trädgård och få känna lite värme. Men å andra sidana får man ju desto mer gjort inne.
 
 
På eftermiddagen cyklade vi ner till stan och träffade svärföräldrarna på Pitcher´s över varsin öl. Det var fullbokat som alltid, men vi fick ett bord som inte var bokat förrän halv sju. Så vi hann ändå sitta där ett par timmar. Det var ganska lungt när vi kom dit, men sen ramlade det in folk så det var tjockt med folk när vi gick.
 
 
I morse gick vi nio hål på Allébanan, och det va på håret att vi hann klart innan regnet öste ner. Vi hann precis packa in klubborna i bilen. Ibland har man tur.
 
 
Då det är MORS DAG idag hade vi bokat bord på Grand hotell i Mölle för "afternoon tea" som överraskning för svärmor. De hade tre sittningar, tolv, två och fyra och det var fullbokade alla tre. Det var grand finale idag tydligen, men det kör igång igen i höst. REKOMMENDERAS!! Å det var ju inte bara te, scones och marmelad, utan dessutom två stora buffér, en med en massa god mat och en med alla sorters bakverk och kakor du kan tänka dig. Kalle var i paradiset kan jag lova... hehe.
 
 
Vi fick parkera en bit bort då parkeringen va fullknökad. 
 
 
 
Vi fick bästa bordet i hörnan med fantastisk utsikt över Mölle. Spana in utsikten bakom oss...
 
 
Mätta och belåtna körde vi vidare ut till fyren för att röra på oss lite. Kalle fin ❤️
 
 
 
 
 
Ett hav av Trift växer fritt på bergen. Här en del av dem...
 
 
Kalle tokar sig, hehe...
 
 
 
När vi kom hem träffade jag syrran på en pw innan regnet ikväll öste ner. Hej vare går, man hinner med mycket på en helg. Hon har fortfarande inte köpt sig nån cykel. Fönstertittar lite... Jönssons hade stängt idag jue. 
 
 
 
En bra helg! Tjing!

Mm... fredag ❤️

En härlig morgon i Helsingborg denna dag. 


Bilden tagen från Landborgen. P-platsen vid Nic. Här går jag varje dag och ser havet och Danmark. 

Har precis sett Let's dance och hoppas på att Anton tar hem detta, även om Morgan va bra han med. 

Å Kalle har kompis Martin på övernattning. 


Imorgon bitti. Dubbelpass... ❤️

Kallt!

NÄR ska sommarvärmen infinna sig tror ni? Det är ju svinkallt för f*n! Både mössa och vantar på i morse. Å snart Juni månad liksom. Vi får hoppas att den blir varmare.
 
Veeet att jag upprepar mig varje vecka, men har som vanligt kört två pass idag... det är ju onsdag. Kul, kul, kul! Å alla tacksamma motionärer som kommer fram och ger mig goa komplimanger och snälla kommentarer på Facebook. Kan man bli annat än glad? Behöver gå ner några kilon i vikt bara, men det är ju så svårt när man gillar att äta och mumsa. MÅSTE jobba på det!!