Full fart!

Full fart hela helgen. 

Cirkelgym och mitt pass lördag morgon (ÄLSKAR), direkt upp på gymmet för att organisera ihop 10-12 personer (bla Joakim) som skulle hjälpa till och måla om gymmet. Klara vid halv fem si så där, och sen hem för god middag och mys med familjen.

Idag har jag städat hela källaren. Om ni bara sett så mycket byggdamm där var. Allt, och då menar jag allt måste bäras upp och ut för att borstas och skakas. Har slitit som ett djur idag... men nu är det fint.

Joakim och svärfar har samtidigt spikat golvlister i Kalles rum så nu är det helt klart. Nu kan vi börja med nästa rum, där Kalle ska kunna ta emot sina kompisar är det tänkt. TV och Xbox, dator mm ni vet... =)

Nej, nu somnar jag snart... så trött!! God natt vänner...

Köket målat!

Idag har vi fått vårt kök ommålat... samma färg som v-rummet. Mycket finare när väggarna är likadan färg då vi har öppen planlösning. Skulle ha gjorts för länge sen, men ni vet hur det är. Ibland dröjer det av olika anledningar. Å så här fint blev det...Nu blir det lite fruktsallad och Keso innan sängdags. Nu har jag 14 dagars öppning på Friskis framför mig, så klockan väcker mig 5.25 imorgon. Gäsp...Så... natti... och kram på er ♥

Yes!

Jättekul på passet ikväll! Hoppade in som vikarie för Hasse, och vi va nästan 70 pers. Mår så gott efter träning! Myyys!!

Har kollat lite på "Äntligen hemma" här, och måste bara få säga att jag tycker att Lulu Carter ser väldigt onaturlig ut i sina gigantiska läppar. Tycker inte att det är snyggt alls! Hon som är så söt och fin skulle se mycket bättre ut med naturlig/normal storlek. Vad tycker ni?

Jaja... bara en reflektion. Smaken är som baken, dvs delad =)


Liknande inlägg