Bästisen är här och bordet är dukat!

Eva och Micke kom igår. Eva är min bästa vän från Uppsala. Vi har hängt ihop i många år innan jag flyttade till Helsingborg maj 1998. Hon är värd på Friskis&Svettis i Uppsalaföreningen (by the way).



Hennes sambo Micke, papsen och Joakim =)) 



♥ Min goa pappa ♥



Nu väntas gäster ikväll och bordet är dukat!



Jag har bytt till ilgröna servetter istället. Pallar inte fota om. He he...



Lite lunch mellan stöket...



Wienerkorv med bröd, senap, ketchup och rostad lök. Till det en kall öl. Mums!



Till er alla från oss alla Gott Nytt År!!
♥ Kärlek och Puss ♥

Papsen är här!

Ikväll kom pappa som är här för att fira in det nya året och min försenade födelsedagsfest.

Har gjort fonden till såsen idag och det har spridit sig en sån där underbar doft i hela huset vilket har gjort att jag går och är småsugen på nåt HELA TIDEN!!! Men jag har varit ståndaktig och bara hållt mig till de ordinarie måltiderna trots allt. (Klappar mig på huvudet) He he...

Längtar efter att köra mitt pass imorgon, var två veckor sen nu. Undrar om det kommer nåt folk så där dagen innan nyår?? Madelen och jag är där iaf.

♥ Natti och kram ♥

Nyårsmenyn klar

Har komponerat ihop menyn till nyårsafton. Hur ser den ut tycker ni? Har jag missat nåt?



Välkomstdryck:
Mousserande vitt vin: Chapel Hill Sparkling Chardonnay, Ungern (nr 7649)

Tilltugg:
Parmesanost med fikon och flytande honung
Goda korvar
Ostgratinerade brödkrutonger
Oliver, svarta och gröna
Grissini, chips & salta pinnar

Förrätt:
Fisk och skaldjurssoppa
Bruschetta
Dryck: Vitt vin, Zonnebloem Sauvignon Blanc, Sydafrika (nr 2020)

Huvudrätt:
Helstekt oxfilé med bacon
Ungsgratinerade potatishalvor med chili och vitlök
Blancherade morotsslantar och sockerärtor med smak av smör & timjan
Rödvinssås
Dryck: Rött vin, Canaletto Montepulciano d'Abruzzo (nr 2362)

Efterrätt:
Chokladtårta med äppelmos och vispad grädde/vaniljglass
Dryck: Vintry's Madeira Fine, Portugal (nr 7882)
Kaffe, avec

12 slaget:
Mousserande vitt vin, Chapel Hill Sparkling Chardonnay, Ungern (nr 7649)

Nattamat:
Ost och kex, olika sorters marmelader
Dryck: Portvin, Six Grapes Reserve Port, Portugal  (nr 8045)