Bus eller godis?

Kalle och hans kompisar har gått runt och knackat dörr här i området, och de fick tillsammans ihop 2,7 kg godis och en burk majskorn. Ja... ni läste rätt, haha =)

Kalle, Ogge, Adrienne och Fredrik.Joakim spelar tennis ikväll och jag letar och lyssnar på musik. Tjing!

Torsdag

Å idag slutade jag 14.00... som alla torsdagar. Riktigt skönt. Ska passa på att göra lite fint här hemma inför helgen. Ni som följer mig vet ju att det varit fullt upp flera helger i rad. London för två veckor sedan och gäster hela förra helgen. Så det ska bli riktigt skönt att umgås med bara familjen nu.
 
Meeen... innan jag sätter igång ska jag byta om för en skön powerwalk. Med lite go musik i örat. Mm...

Jaaadååå!

Sååå underbart att vara tillbaka på golvet igen, och så roligt passet va, är helt lyrisk här. Ikväll blev det sån där underbar stämning i salen. Å mycket folk, endast 25 platser kvar av 90. Tjoho!!! Syrran, Pernilla och mina londonkamrater var med också, så roligt.

På lördag kommer söta systrarna Tina & Trixie med på passet. Hoppas på god stämning även då. Ska göra mitt bästa som alltid.

Igår hade Joakim besök av vice riksbankchefen på sitt kontor på Swedbank i Bjuv. Det är en ganska stor grej som uppmärksammades i HD idag med en helsida. Stolt man blir. Han fick med sig en blombukett som han själv köpt in för att dekorera med. Så stor! Så fin! Så vacker!


Kommer att somna gott ikväll. Med ett litet leende på läpparna tror jag allt =)