Koh Chang ☀️☀️☀️

Imorgon så här dags sitter vi ÄNTLIGEN på planet på väg till vårt älskade Thailand. Vi mellanlandar först i Paris och sen vidare mot Bangkok. Jag kommer inte att blogga under den här semestern. Men vill ni följa med på min resa får ni istället hänga med på Instagram där jag kommer att lägga upp bilder i stort sett varje dag.
 
Här en bild från "vår" strand där vi alltid bor. White Sand Beach 👍💕
 
 
Som jag längtar... mm! Två första nätterna har vi bokat boende på ett resort i Mae Phim som ligger på vägen mot KC. Ligger lite utanför Pattaya och tar ca två timmar med bil från flygplatsen.
 
Imorgon bitti kommer svärföräldrarna med sina väskor för de ska bo i vårt hus under hela semestern. Känns mycket tryggare än att lämna det tomt. Å vi får skjuts ner till Knutpunkten. Tjing!

Markis på plats

Idag kom de från Moogio och monterade upp vår markis som vi beställde till terassen för typ en månad sen. En sån elektrisk med en en liten fjärrkontroll som man styr den med. Den blir prefekt i sommar då vi har riktigt varma dagar eller om det regnar lite. För det ska bli en fin sommar i år lästa jag idag, och det bara måste jag ju tro på.
 
Vi beställde även en markis på sidan, som man drar fram som en vägg. Om ifall vinden ligger på så får vi lä ockå om vi vill det. Nu tog jag en bild inifrån när de höll på att montera som bäst... men det kommer fler bilder sen.
 
 
Hittat på Instagram... sicken frilla. Måste vara oerhört tungt och obehagligt och bära runt på det svallet, haha...
 
 
Hostan nååågot bättre... hostar inte lika ofta nu. Men när jag gör det så är det väldigt intensivt. Alltid något =)
Natti pinglor!