En heldag i Göteborg

Kalle och kompisen Martin fick en heldag på Liseberg medans jag och Joakim fick en heldag i Göteborg stad. Promenerade, åkte "hop on hop off", åt och drack gott och bara mös #loveit
 
Bildbomb på det... Killarna har blivit stora och klarar sig själva inne på Liseberg som sagt.
 
 
 
Vi åkte med Swebus express både dit och hem (skitbilligt by the way) och det störtregnade när vi kom fram. Men när vi steg av bussen sken det upp och det blev en jättefin och solig dag. Här ett stop på avenyn och Ruby Roof Top bar för en öl som svalkade gott.
 
 
Promenerade vidare bort mot parken Trädgårdsföreningen där man kunde se fina statyer, massor av människor och blommor i alla de färger. 
 
 
 
 
En stor och välbesökt lekplats fanns det också.
 
 
Sen ligger ju Träddgårn i den här parken. Programmet Sommarkväll ni vet, som går på lördagar med Rikard Olsson. De skulle nog spela in kommande program här.
 
 
 Tog en bild på en kille (för mig okänd) som satt där och spelade och sjöng. Honom kan man säkert se på TV på lördag.
 
 
Hop on hop off... en båttur på ca 50 min runt i kanalerna och ut till mot gästhamnen, Feskekyrka mm. Biljetten kostar 165 kr/person och är giltig i 24 timmar. 
 
 
En ung tjej som guidade oss och hon var superduktig. Påläst som bara den...
 
 
Konkurrenten Paddan... ett litet kapprace där ett tag. Alla skrattade gott.
 
 
Det gällde att ducka ordentligt under broarna. Inte mycket plats kvar, haha.
 
 
Vi promenerade vidare till Haga, en jättefin och mysig stadsdel med många små cafeer och restaruranger. Här tog vi lite smått och gott på två olika ställen.
 
 
Kikade in i en affär och har kunnat köpa typ allt därinne. Men det blev ingen shopping alls den här gången.
 
 
På väg tillbaka till avenyn för att möta upp killarna. Här Vasagatan, mysig allé där.
 
 
 
 
Avslutade med middag på Hard Rock Café. Lyckades få en plats ute vilket inte va så lätt. Populärt ställe!
 
 
 
Nordstan. Passerade bara på vägen till busstationen. 
 
 
Göteborg!! Vi ses igen 

Fönstren klara

Nu ska de bara torka lite, sen sättas tillbaka på plats. Svarfar har varit här även idag och hjälpt Joakim med detta. Jag har fixat vidare i köket, några skåp kvar bara. Det tar sin lilla tid. 
 
Men innan dess... startade dagen med Tabata i källaren. Behövs inga redskap alls egentligen med idag körde jag bl.a. med min bosu och två hantlar.
 
 
Har precis kommit hem från golfbanan och idag gick det TOKBRA för mig. 39 poäng och har således sänkt mitt hcp igen. Mitt mål var ju att komma under 20 i sommar och nu ligger jag på 19,4. Så... MISSION COMPLETED! #lermedhelahuvudet 😬😬😬
 
Nu ska jag ge mig på och färga mitt hår. Ska testa en färg jag inte haft innan "dark chocolate". Inga röda inslag som jag haft innan. Bild kommer senare. Poss fina bloggisar