Städat-Tränat 👍

Idag har solen gömt sig bakom gråa moln i stort sett hela dagen. Lite lätt duggregn till och från men ändå varmt. Ganska skönt med en sån dag faktiskt... fick äntligen städat och har även putsat mina fönster på nedre våningen. Joakim och Kalle åkte iväg och fiskade ca tre timmar, så jag hann även med lite fixande med min musik till Jympan. Så skönt när man är klar 😄 


Vill egentligen ta ledigt från mina pass när jag är ledig, men har inte lyckats få någon ersättare till några av dem. Å jag vill ju inte ställa in mina klasser när jag ändå är hemma. Det kom ändå ca 35 pers ikväll och det gick som en dans. Kände mig extra stark av någon anledning, och kunde därmed ta i lite extra. Gött! 

Har inte tränat nåt på Friskis under semestern, utan har kört Tabata hemmavid istället. Man behöver ju inga redskap till den typen av träning, men jag har ju en bosuboll, en pilatesboll, ett gummiband och hantlar så det går ju faktiskt att variera övningarna rejält. Bara fantasin som sätter gränserna, inte sant?

Grillad fläskytterfilé, bakad potatis, halloumi och sallad fick slinka ner till kvällsmat. Ute på terassen så klart. Mys!!


Imorgon blir det golf på Vasatorp på em. Hela familjen den här gången. Inga planer för fm än. Ciao!!

Härliga sommar!

Vilken sommar! Njuter av varje sekund. Sammanfattar dagarna som gått lite. Mycket häng på trädäcket nere på Gröningen och i trädgården. Mysig middag på Terassen, golf på olika banor. Övernattning på Torekov hotell och spa. Kalle har sovit över hos sin kompis Martin på deras sommarställe. Lite så da!


Vasatorp GK

S:t Arild GKLunch i Ängelholm innan vi åker till Torekov.


Badar direkt och slappar sen i härliga solsängar.Otroligt fin miljö.


Hyrde cyklar som tog oss in till hamnen bl.a. Fin väg längs havet.
Häftigt hus? Dyrt? Skulle tro det, hehe.Mycket folk i hamnen. Efter lite väntande fick vi ett bord till slut så vi fick ÄTA😄Hallands Väderö i solnedgång.


Bjäre GKLite duggregn idag. Passar på att städa lite tror jag. 

Dormy och bad

I morse for vi iväg till Ängelholm och Dormy outlet för att titta på nya klubbor till Kalle. Där säljs även en massa andra tillbehör som hör golfspelare till + kläder (som man iofs kan använda även om man inte spelar golf). 50-70% rabatt nu. Vi hittade inget helt set tyvärr, men en putter och en fairwayklubba till bra pris.  

Till mig själv blev det bollar, en pikétröja och två par handskar. Efter det hem för lite lunch och pyssel i trädgården. Sen framåt halv tre cyklade vi ner till trädäcket där vi mötte upp svärföräldrarna. Lite kaffe och frukt i kylväskan, och det slank visst ner en flaska rödtjut också, haha. Men den va till senare em till pizzan som vi hämtade ner till bryggan. Så mysigt! 
Tog lite random bilder (per cykel) på vägen hem. Underbara stad 💕

Just nu... reklamavbrott på fyran. Blöö! Snuten i Hollywood 2. Kram godingar ☀️☀️☀️