Min söndag!

Började dagen med att kolla på Kalle och hans basketträning.Här Kalle och bästa kompisen Alex som spelar i samma lag.Efter det åkte Kalle och jag till Väla för att inhandla födelsedagspresent till Alex som fyller 11 år. Blev ett par skor till mig åsså på Nilssons. Snygga, inte sant? Haha...När Kalle är på Laserdome tar mannen och jag en prommis ner till Norra hamnen tillsammans med svärföräldrarna och tar en fika på Expresso house. Tokmycket folk både inne och ute!!Efter det hem igen, och goaste syster kommer förbi en stund. Hon visar fina bilder från deras lilla utflykt för dagen från sin kamera, och dom finns säkert redan på henns blogg om jag känner henne rätt. Hihi!Känner allt eftersom dagen går att en infektion tar över min kropp mer och mer, och mycket riktigt, idag är jag hemma med rinnande näsa/ögon och feber. Blä! Ska enl alamackan ha pass för IKEA onsdag morgon kl åtta, tveksamt om jag fixar det. Måtte jag blir frisk till torsdag iaf!

Lördag

Idag bokade jag, Elisabet & Pernilla Ovansalen på Friskis för att lyssna och känna på lite ny musik. Vi brukar göra så för att peppa varandra, så vi har alla med oss våra låtar. Sen studsar vi lite och känner på låtarna. Hur kul som helst.

Jag kom lite tidigt så jag kikade först in på HIT-passet som pågick i Stora salen.

Här Rouger som är ledare.Å här har vi en tyvärr lite sudding bild på Seth som nästan alltid är med på mina pass. Vilken biff, he he...Pernilla in action!!Å Bettan tittar på =)Nu ska jag hämta Kalle som är på kalas hos sin klasskamrat Nisse, vars pappa heter Göran Stangertz.Å sen blir det go mat och gott vin därtill.

Puss & Kram vänner ♥

Kalle förkyld och hostig

Har varit hemma i em med Kalle som är förkyld med en rejäl hosta. Ingen feber dock vilket är superbra. Men hostan stör honom hela tiden så jag har bestämt att vi blir hemma även i morgon.
Joakim var hemma på fm och åkte sen upp till Stockholm på nån ledarträff och kommer inte hem förrän sent onsdag kväll, vilket gör att jag har pysslat med min nya styrka i lugn och ro efter att Kalle gått till sängs.

Natti mina vänner ♥