Lily 1 år ❤️ och Cirkefys/Tabata!

Idag var vi få på Cirkelfysen på lunchen. Beror med största sannolikhet på vädret som är strålande även idag. Känns nästan som sommar, och så har det varit nu sen i fredags. Härligt! Å Tabatan ikväll har varit fullbokad sedan i lördags, men som alltid när vi är framma vid onsdag bokar folk av sig. 22 st bara idag liksom! Men det är ändå nästan fullt, två platster kvar. Det var mååånga reserver bokade, och alla de är säkert glada att de har fått varsin plats istället. 
 
Å dag fyller ju sötaste Lily ett år. Mm... 
 

Hipp HURRA! 🌺🌺🌺

Lily 1 år ❤️😍

Imorgon fyller lilla hjärtat 1 år. Hon går för fullt och är ju så bedårande vacker. Så mycket kärlek ... å spana in söta skorna 😘


Söndag...

Igår var det dags för Damernas dag på Vasatorp. Jag och kompis Eva hade anmält oss att spela i ett lag tillsammans. Två damer till i vår boll som tävlade dels mot oss och ca 74 lag till. Å vi spelade jättebra tillsammans, kompletterade varandra perfekt. När jag missade på nåt hål räddade Eva där och tvärtom. Våra partners Ulla-Britt och Kathy va jättetrevliga och roliga... så det blev en massa goa skratt. Här en "groupie" efter 18 hål.
 
 
Jag, Ulla-Britt, Kathy och Eva.
Vi bjöds på lunch i restaurangen efter tävlingen och i samband med den kördes prisutdelning. Visade sig att vi kom på delad fjärde plats och fick välja fritt på prisbordet. Vi valde varsit presentkort på Hanssons möbler.
 

Å så här glada är vi efter lunch och prisutdelning!!