Lång tisdag!

Hade möte med alla receptionisterna ikväll, och det gick bra tycker jag. Det är mycket nytt med vårt nya autogiro som man behöver tänka på. Viktigt att det blir rätt för medlemmarna. 
 
Ont i huvudet har jag också... en tablett och sängen för mig strax och drömma mig tillbaka till Hollywood Beach... saknar!!!!
 
 
Jobb imorrn igen 8-17, Cirkelfys 12.00, sen ledig torsdag. Skönt med lite extra ledighet, även om jag nyss haft semester =)
 
Tjing!

Bra dag

Har haft en underbar dag tillsammans med familjen. Sov ända till nio och käkade frukost ute på terassen, löste HD:s Sverigekryss, under tiden gick en tvättmaskin som hängdes ute innan det var dags för en golfrunda på Vasatorp. Lite trädgårdsbilder. Pippin fick vi av Rune och Maritha sist de var här. Gillas skarpt =)
 
 
Vårt körsbärsträd i full blom.
 
 
Skönt att kunna hänga tvätten ute. Luktar så gott!
 
 
Min golfutrustning...
 
 
En cykeltur nerom Gröningen hanns med efter lunch/innan middag. Tokmycket folk där borta!! Träffade Elisabet som satt på bryggan med sin dotter Emma.
 
 
Å lite mys i solstolarna innan maten som blev rester från fre/lör. Rosévin är gott!! 
  
 
 
Har precis sett klart på Mästarnas Mästare och jag höll på Anna i nattduellen. Synd på Frölander som varit bäst i alla tävlingar. Å Ravelli är väl en skön prick?