Glöggfika ✨

I söndags, första advent bjöd vi in till glöggfika. Blev lite blandad kompott att stoppa i sig. Bakade lussebullar på fm så de skulle vara riktigt färska och goda.

Mys hela em sen med Joakims far&mor och syrran och Björn. Åsså Kalle så klart.

Annars jobb som vanligt i veckan bara. Körde jympan som vanligt igår... ja inte mer än så liksom. Tradig årstid nu tycker jag... men om mindre än en månad vänder det och blir ljusare igen 🙏

På vift!

Va ute en sväng på lunchen. Härligt väder med sol och absolut ingen vind.

Paolos har byggt ett nytt trädäck och smyckat stolarna med värsta skinnfällarna. Ser hur mysigt ut som helst. Eller hur?

Å vi (vi och vi) d.v.s. Kenneth och Kjell våra inhyrda "allt-i-allo" har fixat fram vår fina ljushimmel i taket vid entrén. Så mysigt?

Ikväll är det mys hemma. Älskar fredagar med god mat, och mys med mina fina ❤️

#dreamwork10år

I fredags va vi bjudna bästa festen "ever" av bemanningsföretaget Dreamwork som firade 10 år. Dresscode smoking eller svart kostym för alla killar, och klänning för alla tjejer.

Hela restaurang Gastro var abbonerad ca 300 gäster var inbjudna till öppen bar 18-22, champagne, drinkar, öl, vin... ja allt gratis. De bjöd på 5 olika snittar och rejäla sådana. Här en av dem, laxtartar med gurka och alla underbart goda. Till efterrätt hallonpannakotta. mums!

Vi kom dit först runt halv åtta och minglade sen runt fram till tiotiden då det var dags för Alcazar att uppträda för oss och värsta discot. Så kul vi hade. Vi gick hem vid tolv och missade vickningen klockan ett och mer mingel/disco till klockan tre. Jag hade ju dubbelpass lördag morgon, CF 9.00 och Jympa 10.00... men vi va riktigt nöjda ändå.