Sommaren slut?!

Idag har vi jobbat i trädgården med att ställa i ordning alla utemöbler inför vintern. En del förvaras ute medans annat åker ner i källaren eller garaget. Presenningar och annat på plats alltså. Lite rörigt innan allt är klart...
 
 
 
Så!!! Allt på plats...
 
 
Det gäller att passa på att hänga ut tvätten när vädret blir som det varit idag. Det blir säkert inte så många fler tillfällen i år. Luktar så gott när man plockar in den sen =)
 
 
Lunch innan HIF-matchen... hungriga killar som ville sitta inne och äta.
 
 
Å vi satt ute... stekt strömming, hemlagad potatismos och rårörda lingon.
 
 
Ska bara bädda rent i sängarna nu. Det är så skönt att krypa ner när det är nybäddat, eller hur? Sen blir det slappa och mysa resten av em/kvällen. Vi tänkte faktiskt beställa pizza, inte ofta vi gör det kan jag säga, och när vi gör det hämtar vi alltid från La Pizza på Drottninggatan, dom är supergoda. Någon som testat dem?

Hektisk lördag!

Startade dagen med mitt pass med mina nya låtar... gick hur bra som helst faktiskt. Blev nog lite mycket armhävningar och rygglyft, så det får ändras till nästa gång, men i det stora hela nöjd helt enkelt =)

Efter det dusch och ombyte till golfkläderna, Joakim kom och hämtade mig på Friskis. Vi hade en golftid bokad på Söderåsen GK tillsammans med några vänner som vi senare på kvällen var på middag hos. Här Olle på väg att slå ut, och Joakim skriver scoren från förra hålet.
 


Efter det hem och duschade (igen) för att sedan ge oss iväg på middag hos Olle och Eva som vi spelade tillsammans med. Jättetrevligt =)