Helgen

Premiär på golfbanan igår lördag tillsammans med Anna och Björn va en höjdare. 31 poäng är jag riktigt nöjd med. 

(null)

På väg mot hål åtta. 

(null)

(null)

Å idag blev det grillat i trädgården. Vi bjöd hem svärföräldrarna Malte&Rose på en underbar middag. Mixed grill, klyftpotatis och chilibea. Kallt rosé till det smakade gott.

(null)

(null)

(null)

(null)

Å nu har vi plockat undan och sitter framför tv:n och väntar på att se finalen i "Mästarnas mästare" på SVT 1. 20.00. 

(null)

Imorgon valborg jobbar jag halvdag 9-13 och kör Cirkelfys 12-13. Å på tisdag 1:a maj ledig. Gött!!!


HIT Tabata - Onsdagar 18.00

Bara älskar passet... fullbokat ikväll och det innebär att 70 härliga, roliga, peppande och sköna människor va med mig. Det busvisslas och det tjoas. Älskart verkligen. Nästa vecka ska jag filma lite tänkte jag, och lägger så klart upp filmen här.
 
Torsdag imorrn. Ruggigt vad veckorna går fort, alldeles för fort. Personalmöte först 9-11, lunch strax därpå och sen är det bara några timmar kvar igen. Det är och har varit gråväder här idag, men hörde att det kunde bli lite sol igen till helgen. Särskilt söndag, så det håller jag tummen för. På lördag blir det premiär på Vasatorp och en golfrunda tillsammans med Björn och Anna. Det ser jag fram emot.
 
Den coola katten från vår semester nu på Hollywood Beach, Florida får avsluta inlägget. Den betedde sig inte annorlunda alls eller verkade må dåligt på något sätt. Men tycker nog inte att man ska frisera katter så här, utan de ska få ha sin päls ifred. Natti!
 
 

HIF

Ikväll gick vi iväg och tog en burgare på sportbaren vid Olympia i samband med matchen mot Eskilstuna. Fönsterplats inne... mycket bättre än på läktaren då det inte var någon värme direkt ikväll. Tyvärr slutade matchen med förlust (0-2), men trevligt att gå iväg en sväng bara vi. Kalle på vift som vanligt.
 
 
 
 
Tomt i början av matchen men i halvlek fylldes lokalen kan jag säga.
 
Tidigare idag va jag på möte hos Friskis i Landskrona. Mötet gällde SM-veckan  som arrangeras i Helsingborg och Landskrona i sommar. Det började med att jag tog kontakt för att erbjuda oss (läs Friskis) att vara delaktiga på något sätt. Köra ppvärmningar till löparlopp mm, köra utepass. Ja, lite så, och de nappade. Kul, kul. RIngde genast upp ansvarig på Friskis i Landskrona och frågade om intresse fanns även hos dem. Å på den vägen är det... 
 
Landskrona station, inte så där jätteskojig va?
 
 
 
En helt annan sak hörrni... fruktsallad. Hur gått är inte det? Å jag frågar mig själv varför jag inte gör det oftare? Så fräscht med lite keso och nötter till. Mums!