Lunch med ❤️ och...

Idag överraskade mannen med lunch på Hamnpaviljongen. Mys! 
 


Jag tog en grekisk sallad som smakade "så där" faktiskt. Joakim beställde en ärtsoppa med senap och pannkakor med sylt och grädde vilket nog va ett bättre val. Men håller man igen så gör man. Inga undantag, utan håller min diet 6 dagar av 7. Så "fuskar" endast på lördagar. 

Å det ger ju resultat. Räknat från första fastan i oktober och den jag körde nu i februari så har jag minskat ca 10 kg i vikt. Från 75 till 65. Det har tagit sin lilla tid, fem månader ganska precis. Tror på långsam viktnedgång med bra mat i lagom mängd. Frukost, lunch, middag och två mellanmål (ofta och lite) i kombination med varierad träning. Det finns liksom inga genvägar. 
 
Körde ett företagsevent idag på em. Lite i stil med "Mästarnas mästare" som gick ut på att utföra både fysiska övningar och lite klurigheter i tävlingsform. Hade fyra fantastiska funktionärer vid min sida (tack Mona, Ingela, Kristina och Magnus 😙) som agerade "domare", en vid varje lag. Sen efter passet hade jag bokat bord till dem på restaurang KOL. Allt i ett paket liksom. Å de va sååå nöjda, och jag med 👍 Så det blev riktigt lyckat. 

Lååång dag!

Startade dagen med ett företagspass för Swedbank i morse 08.00, så va på plats redan 07.15. Börjar ju normalt sett 09.30 onsdagar då jag kör mitt HIT Tabata 18.00. Lämnade hemmet 07.00 och kommer hem runt 19.30 liksom... gäsp! 
 
Imorgon kör vi vårt årsmöte 18.30 så blir lite sen kväll även då, men börjar inte förrän 12.00 så det blir en skön fm hemma då istället. Nice!
 
Träffade Kalle, Oskar och Martin uppe på gymmet precis. De kör på tillsammas typ 4-5 ggr i veckan fortfarande. Kul!
 


 
Å på lördag morgon drar syrran och jag upp till till våra barn och barnbarn. Hon till Vallentuna och jag till Uppsala. Dockan har fått en spruta idag, men här är det över och hon ser ju glad ut. Fina Lily ❤️😍💋
 
 
Om 20 minuter säger jag "hej och välkomna" dåra... sen blir det hem och se på "Sveriges mästerkock". Bara tre kvar som fajtas om platserna nu. Tjing!

Lunch på Mezo

Idag hade jag lunch bokad med Lars på Mezo. En av mina äldsta Friskisledarkollegor. Han är vd på Tour Pacific. Ett reseföretag som han själv byggt upp från grunden med start för ca 20 år sedan. De säljer bara lyxresor som går till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet mm och omsätter myyycket pengar. Mycket duktig kille!
 
Kom lite innan Lars och då hade de flesta redan förmodligen redan ätit. Många bord lediga. Valde en tonfisksallad som smakade mycket bra. Vi har alltid bra snack, och så även idag. 
 Har precis kommit hem och landat i soffan en stund. Kalle åkte och träffade kompisar och mannen klev i skrivande stund innanför dörren. Vi lagar lite middag lite senare idag då han ska ut och löpträna nu. Han har anmält sig till Marathon i Nice senare i höst så det gäller att hålla i och förbereda sig.
 
Kopierat från Insta... tänk om alla bara kunde vara genuint snälla mot varandra. Så bra allt skulle va, eller hur?