Älskade sommar! Men...

Man kan ju inte annat än älska det här vädret. Maj månad har verkligen varit fantastisk. Men... tänker man på naturen så behöver vi regn nu... i mängder.

Men njuter gör vi iaf. Mer från Tropical Beach  i torsdags... där är verkligen fint. Vi käkade varsin tonfisksallad som va helt okej. 

(null)

(null)

(null)

(null)

I morse va vi på golfbanan 8.00 och gick tillsammans med två glada danskar. De hyrde bil och vi gick som alltid. Gick hyfsat bra för oss båda idag trots gassande sol. Körde paraply jag. Kanon det 😅

(null)

(null)

Sen hem och käka lunch. Sill och potatis satt fint. Till det kokt ägg, hårt bröd med stark ost. Mm...

Tog sen vår numera nästan dagliga cykeltur ner till Gröningen och strandpromenaden. Träffade på en massa folk från Friskis som vi snackade lite med. Mycket människor på trädäcket. 

(null)

På vägen hem stannade vi till i Norra hamnen på restaurang Originell som kör vietnamesisk mat. Vi beställde in varsitt glas rosévin och delade på liten förrätt som bestod av fyra dumplings. 
Sen hem igen och lite mys på terassen och sen mera mat. Enkelt och gott, räkor, egengjord vitlöksaioli, stark ost, rostat bröd, löjrom, rödlök, och creme fraiche. Skala, skala... hehe.

(null)

(null)

Ligger nu (i skrivande stund) raklång i soffan på terassen. Joakim ser på golf och Kalle är på födelsedagsfest på Råå. En tjejkompis som fyller år.

(null)Kommentera här: